83

ГЕРБ = Геноцид

преди 5 години

Факт.

82

Анонимен

преди 5 години

Още няколко мандата с ГРОБ и тук виж никой няма да остане...освен те самите де.

81

Анонимен

преди 5 години

Вече и стъкмистиката не може да скрие грозната истина за видимите резултати на ГЕРБ!

80

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

КАТО ИСКАШ "ДА ПОЧИВАШ"...ИМА ГРОБИЩА!!НИЕ "БАЛАМИТЕ" ---БАЧКАМЕ ЗА УДОВОЛСТВИЕ И ЗА РАДОСТ НА ДЕЦА И ВНУЦИ!!ЗА НАС --ТРУДА Е ПЕСЕН!!!!/...и начин да тръшнем пари в джоб../

79

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

"РАЗХОДИТЕ НА БЪЛГАРИНА --РАСТЕЛИ ПО-БЪРЗО ОТ ДОХОДИТЕ МУ.."...???!!!АМИ , ДА ТЪРСИ ДА СИ УВЕЛИЧИ ДОХОДИТЕ ,БЕ ...А , НЕ ДА ЧАКА "ПАРТИЯТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО" ---ДА МУ ГИ УВЕЛИЧАВА , КАТО ПРИ ТАТО..ХА,ХА,ХААААААА..ИСКАТ ДА СА РЕНТИЕРИ , ЛИ...??!!!И АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР , И НА МЕНЕ НЕ МИ СТИГАТ ПАРИТЕ ---АМА ХОДЯ ДА БАЧКАМ , ЗА ДА ПОМАГАМ НА ДЕЦАТА !!!БАЧАЙТЕ И ВИЕ !!!НЕ ЧАКАЙТЕ , КАТО ЛИСИЦАТА---НА КОЧА ДА МУ ПАДНАТ МАРТИНКИТЕ!!!НИКОЙ --НИЩО НЕ ДАВА ВЕЧЕ ДАРОМ!!!!/..даже и мама на тато.../

78

Така де

преди 5 години

Тази сутрин Бочко се плезеше по телевизиите и говори, че в корупцията и кражбите се състои просперитета на България. Успели са най-после да ни изведат на първо място по този показател.

77

Кратун

преди 5 години

Баси, къде да ги дявам всеки месец 24те лева, които ми остават?

76

Анонимен

преди 5 години

Когато попитаха м-н Петков за всеобщата бедност и за мизерните 40 лв. за пенсионерите, започна да изкарва някакви милиони, стотици хиляди левове, говори за средната РЗ, но нито дума за МРЗ и намекна, че 40 лв. били много пари. Усуква, извърта, заобикаля въпросите на водещата и изкара, че всичко е много стабилно, благоденствието е пълно и вървим нагоре. Доходите били високи. Подкрепата за бедните била голяма.

75

До 69

преди 5 години

Колев да не останете само 200 000, че тогава няма кой да ти плаща за некомпетентните ти излеяния.

74

Анонимен

преди 5 години

до 73 пожелавам ти да се пенсионираш и с 15 болести да можеш да работиш защото организмът отдавна се е износил ще го разбереш малко по късно и тогава мисля че ще си промениш мнението което сега написа че едва ли не пенсионерите са като воденичен камък на младите и от мързел не работят а само се оплакват

73

До 73

преди 5 години

Това някаква нова форма на герберизъм ли е ? : "това че си пенсионер не те прави нетрудоспособен"А че човека е бъхтал 40 години и е плащал данъци , за да може на старини да почива - не е важно наи ?

72

стабилно бедни

преди 5 години

До 73Търтей на гърба на обществото си ти!Никой не иска да работи за жълти стотинки на изр.оди, които го ограбват системно.В момента 3 пъти зададоха въпрос на м-н Петков- какво смятат да правят с ниските доходи, с работещите бедни, цените изпреварват увеличението на доходите, той като типичен ГЕРБ, говори много сладко и убедително, НО не даде конкретен отговор. Това е. ГЕРБ няма намерение да промени политиката на ниски доходи.

71

до 69

преди 5 години

Колкото по-бързо дойде Борисов 4 толкова по бързо всички ще избягат....това е кошмара на мислещия да остане в Б-я младеж..

70

Анонимен

преди 5 години

Къде са коментарите?

69

До 71

преди 5 години

Като искаш повече пари отиваш да работиш, това че си пенсионер не те прави нетрудоспособен г-н вечно недолен тътей живещ на гърба на обществото.

68

Анонимен

преди 5 години

Глупаво манипулативно заглавие, още по-глупави коментари - когато доходите са ти нарастнали със 7.7%, при няма и 3% инфлация за периода, когато ядеш, пиеш, пътуваш, почиваш и т.н. повече, да ревеш колко си беден и водиш тежък живот е абсудно, болестно състояние.

67

Анонимен

преди 5 години

когато те пенсионират все едно че си мъртав защото парите стигат само за физическо оцеляване и то не на всички пенсионери пиша го това на младите които по понякога вербално са много жестоки към старите хора но помнете че живота е един миг и вие ще станете пенсионери и тогава ще разберете че не сте били прави пиша го това защото в момента възрастните и бедни хора са в миманса и никои не се сеща за тях камо ли държавата

66

Гост

преди 5 години

Аз искам да публикувате формулата, по която се изчисляват данъци и социални осигуровки - 12.3%. Тъй като аз като работещ човек плащам на държавата ежемесечно ~24% от дохода си за данъци и социални осигуровки, а останалите пари плащам и 20% ДДС на всяка покупка, а при горивата има акцизи и други и други... Моята сметка е, че държавата ми прибира над 50% от заплатата. Как се смятат тези 12.3%?

65

Колев

преди 5 години

КОЛКОТО ПО-РАНО ИМА ИЗБОРИ, ТОЛКОВА ПО-РАНО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ РАДВА НА КАБИНЕТИ "БОРИСОВ-4", А И НА "БОРИСОВ-5" ! НАД 1 200 000 СМЕ ГЕРБАДЖИИТЕ И СТАВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ...НЕКА НЕ ГО ЗАБРАВЯТ БСП, ДПС И АКТИВИРАНИТЕ ОТ ТЯХ УЖ ПРОТЕСТИРАЩИ ***, НЕГРАМОТНИЦИ, НЕКАДЪРНИЦИ И ДРУГА ПОДОБНА ***!

64

Анонимен

преди 5 години

Пенсиите са замръзнали на -200 и не мърдат.