11

един

преди 5 години

До Анонимен7------------------------------------И по живково време бяхте недоволни. Лекарите трябва да карат джипове,зашото с учили по 15 г. Не мутрите с 8-ми клас,които протестират с джипове с руски номера.

10

Анонимен

преди 5 години

До пипи дългото чорапчеНе те е срам, учителка да налита на бой.

9

Анонимен

преди 5 години

Мдаааа, значи аз да плащам, първа, втора, а скоро сигурно и трета вноска, отделно ако ми се наложи да си доплащам и цялото това нещо за да лекуваме едни с нашите пари! Защото те разбира се, нищо не плащат, но пък за сметка на това се замерват с камъни или страдат от бране на жици и трябва да се лекуват.

8

Въвеждането

преди 5 години

на втора ЗАДЪЛЖИТЕЛНА здравна вноска към застраховател ще доведе до същото което се случва и с гражданската отговорност за автомобил - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вдигане на застраховката на 1000 лв. годишно след няколко годинки.

7

Анонимен

преди 5 години

Галъп като са толкова печени, да кажат КАКВО ще спре доплащането.

6

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Подкрепям номер едно и с пожелания за голяма Дряновска по цялото правителство.На Бойко 100 тояги

5

Анонимен

преди 5 години

Вдигането на първата и новата втора ще ги накара да се откажат от първата застраховка и здравната каса ще фалира.

4

Анонимен

преди 5 години

Докато няма РЕАЛНО ОСЪДЕНИ здравни специалисти за поискани и взети подкупи (ами, това е дума), промяна няма да има. Колкото и осигуровки да плаща човек, това, което му искат на ръка обезсмисля платените вноски.

3

бай х

преди 5 години

Не всички болни имат избор за медицинско обслужване като в София или Пловдив . Има места в провинцията където държавното здравеопазване почти не съществува поради закрити отделения или липса на доктори и тези хора ще спрат да ви дават и 1-вата вноска .. а тия наглеци мислят за 2 здравна вноска

2

Бойко Борисов

преди 5 години

И трета вноска ще има. Гарантирано от ГЕРБ.

1

Анонимен

преди 5 години

За самоусигурявсщите се лица по 240 лв. на месец здравна осигуровка според тихомълком приетият максимален осигурителен доход,отделно доброволно здравно застраховане,отделно по 100 лв за всяко приемане в здравно заведение,отделно доплащане за консумативи и избор на екип,аз мога ли да ви