87

до 88

преди 5 години

ЧАКАЙ МНОГО СИ ПОВЯРВА БОРИСОВИЯ НЕ Е БЪЛГАРОЛЮБЕЦЪТ ДР.ТОДОР ЖИВКОВ....САМО ДР.ТОДОР ЖИВКОВ ИМА ЗАСЛУГИ ДА МИЛЕЕ НАРОДЪТ ЗА НЕГО ЗАЩОТО БЕШЕ ИСТИНСКИ ПОЛИТИК И РОДОЛЮБЕЦ .

86

Мишо

преди 5 години

Като падне Бойко от власт след 50 години ще плачете много за него.

85

Левитец

преди 5 години

Навсякъде където дойдат на власт леви, оссират положението, както се случва в Румъния. И все по зле ще стават , за разлика от нас ! Освен ако не дойдат и при нас червено-пембяните крадци на власт!

84

Анонимен

преди 5 години

Ако прочете това, нашия "***" Борисов ще се тупа по гърдите и едни хвалби ще паднат...А народа все така беден.

83

Анонимен

преди 5 години

Поредната манипулативна статия!!!Румъния е доста по-напред от България................с 2 пъти по-високи заплати и пенсии!!!

82

Анонимен

преди 5 години

Влад Епуреску Е БОРЕЦ ЗА РАВНОПРАВИЕТО НА ДЖЕНДЪРИТЕ В Румъния,а вестникът е малък, но опозиционен.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Румъния ни издуха икономически. Подобни завистливи статии са срам за истината.БВП на Румъни е 3 пъти по-висок, но и като население са 3 пъти повече.Не са ни изпреварили хич!Можем да кажем, че Чехия ни е изпреварила с много, защото чехите са 10 милиона, а БВП им е 380 милиарда.

80

Анонимен

преди 5 години

До gio 72смехотворна статия на фона на българската действителност.Българската действителност е, че вече няма места ни в хотелите, нив къщите за гости, нив ресторантите за Нова година.Умиращия от глад народец е резервирал де що има да яде и пие за една торба пари, иначе БСП-то се опитва да ни убеди, че няма да можем да си платим по 50лв данък за колите.

79

Анонимен

преди 5 години

Какво казва Рундьо Хвърчилото по въпроса?

78

аз

преди 5 години

До АнонименИ ние сме като румънците! Много е просто: граденето е бавен и труден процес, рушенето става за нула време! Затова - и в Румъния, както и при нас, при Орешарски, - нещата се сринаха за няма и година! Но възстановяването е много трудно! Особено когато близо 30% от хората имат само една цел: да не допуснат растеж!

77

Анонимен

преди 5 години

Румънците имат един по- истеричен латински модел, който е по- реактивен и създава силни начални впечатления, но после идва балканската им същност и не могат да поддържат темпо, а и виждат, че едно е ЕС да ти харесат цирка, а друго да го живееш на място. Ние пък от Високата порта сме наследили един по- бавен, по- ориенталски и еволюционен модел и на българина трудно му увира главата, но промени ли се нещо е някак си по- трайно, макар и много минимално.

76

Анонимен

преди 5 години

Румъния ни завидя, че след няколко дни ще сме без правителство

75

ни са знай

преди 5 години

Глупости на търкалета, така казваше комшийката на такива измислени новини...........

74

до 79

преди 5 години

Не са ни нужни нито БСП и ДПС , нито други до болка познати.Ако е така се обезсмисля смяна на сегашния команден състав.Нужна е нова алтернатива напр. партия от интелектуалци , учени , не просто експерти , а специалисти по области в икономиката , изкуството и пр.Без олигарси, мутри и др. Изчадия на обществото.

73

до съседите

преди 5 години

Нека не ни завиждат съседите, скоро при нас на власт ще дойдат БСП и ДПС и ще оправят нещата.

72

Стъни

преди 5 години

Стандартът на живот е важен , а той в България е по-нисък от този в Румъния.Затова не сме за завиждане.Друг е въпроса , че най-вероятно статията е в подкрепа на " падналото" самочувствие на Б.Б. Изложи се пред Шефовете от Запад с протестите срещу неговото управление.Уж е мн. добър международник , а неможе да си оправи " дома".

71

gio

преди 5 години

смехотворна статия на фона на българската действителност.

70

Анонимен до 74

преди 5 години

И като написа един куп глупости олекна ли ти ?

69

до 71

преди 5 години

Минималната заплата тук не може да скочи изведнъж заради 70% от работещите, които взимат заплатките си под масата и даже са и горди от това. Крадат всеки ден (сумарно милиарди всяка година), после тичат да протестират, че депутатите крадяли. Ама, какво да ги правиш, нископлатени бачкатори. Всеки интелигентен човек с добра заплата нищо на укрива, защото манталитетът му не го позволява. И аз мога да си прибирам по едни 1000лв. месечно отгоре от удръжки, но никога няма да го направя.

68

Анонимен

преди 5 години

Платена статия! Не знам кой ви вярва още?