39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29 Почти всички македонци знаят сръбски и затова са сърбомани и гледат сръбска телевизия. Българите знаят руски и затова са русофили и гледат Первый канал. Младите българи не знаят руски, те знаят английски и понеже няма транслации на английски канали, бягат в Англия.

38

Анонимен

преди 5 години

Орбан и Груевски - червените , крастави магарета през девет граници си помагат!Ако нашите червени, крастави магарета се наложи да бягат (а дано) те ще кацнатнаправо при Путин..

37

Анонимен

преди 5 години

Ако трябваше да се дават по две години за всеки мерцедес, който купи Борисов за 9 години, той трябва да лежи до живот.За останалите му кражби ще си затворим очите.

36

до 36

преди 5 години

Ми то си е така.По политически причини не се гонят. Неудобните политици ги гонят по неполитически причини, че е по-лесно.Като осъдят Борисов за кражбите му, за Спартана му, с който фърчи по света всеки ден без причина тогава обвинявайте Груевски, че купил мерцедес. Един мерцедес, а не цяла дузина ката Борисов

35

До 33

преди 5 години

ДрОгарьо, знам че ти е трудно да разсъждаваш, затова ще ти помогна. Пучдемон е преследван като сепаратист по политически причини. Срещу него няма присъда. Твоят любимец беше лицето на корупцията, също така и антибългарщината по поръчка от Масква в Македония години наред. След съдебен процес той получи ефективна присъда затвор за корупция. Престъпник... панимал?

34

Анонимен

преди 5 години

и защо трябва да повярваме на всичко написано в статията, много нагласено звучи всичко, уж той подслушвал пък в същото време него го слушали докато бил мин председател, кого обслужват тайните служби

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Българските тв са само платени кабелни даже в България и не са качествени, докато сръбските са безплатни. Това е разликата и никой няма да плаща за нещо което не струва. Поне можеше да са безплатни и в България и Македония.

32

ай сиктир

преди 5 години

Същия *** въпрос може да се зададе и за Пучдемон защо избра Белгия сърцето на Европата като избяга от Испания, ама гледам няма такива статии.

31

Анонимен

преди 5 години

Братовчедът Сашо Атанасов на жена му Буркица е избран за директор на ВИК Скопие с фалшива диплома от университет в Ню Йорк.

30

Анонимен

преди 5 години

Ами нали колата е купена без да има право да седи в такава скъпа кола.Да не седи и Заев, бе!Вместо да я ползво като не може да я върни да я продаде и да даде парите за дом за сираци. Като е толкова правилен и в скъпи коле не се вози.Същото предложение имам и към нашето Слънце. което ходи на работа с ТРИ скъпи мерцедеса пълни с гавази да пазят безценния му живот.

29

бай ПЕТКО

преди 5 години

Следващия да се стяга... сещате се нали !

28

Анонимен

преди 5 години

До 23 Никога в Македония не са ретласирани бг телевизии!И това е защото няма интерес някой ,да плаща за тях!Сръбските телевизии са безплатни или на символична цена.

27

Анонимен

преди 5 години

На кой да я върне колата?

26

Анонимен

преди 5 години

По тези Балкански ширини е така,корупцията сред политиците е високо ниво!Румънски и хърватски премиери в затвора!Словенския президент едва се спаси ,да не влезе в затвора!Черногорския политик Мило Джуканович сега президент, е известен в Италия с връзките си с мафията и единствено го спаси това,че успя да прелъже черногорците ,да влезат в НАТО!Нашите политици са същата стока!

25

Анонимен

преди 5 години

А пък Заев вместо да върне скъпо струващата кола взе, че седна да се вози в нея.И никой не му прави забележка. Щото е наше момче.

24

Анонимен

преди 5 години

Евала голям показа им един среден пръст на всички може да е всякакъв обаче не е предател да сменя името на Македония срещу 5 евро.

23

Анонимен

преди 5 години

Сега Груевски и Ветко цъкат сантасе във Орбановата вила

22

Я, па Я

преди 5 години

ВМРО-ДПМНЕ през 90те години имаше пробългарска политика. когато дойдоха на власт разрешиха в Скопие да се продават български вестници, ретланслираха се бг. телевизии. Министър предцедателя Л. Георгиевски имаше и БГ паспорт както и президента К. Глигоров и следващия, чиито самолет беше свален от сръбското ПВП. Сръбските служби са много силни в Македония и с помиюа на КГБ внедриха свой хора във ВМРО-ДПМНЕ и за 10 г. ги обърнаха на 180 градуса, а БГ политиците бездействаха и козируваха на Масква.

21

Анонимен

преди 5 години

Тези, които са писали тая статия не се ли усещат какво говорят.Абсолютно същите неща магат да се кажат за нашия Премиер. Но никой ну го дава на Прокуратура, никой не го съди. Просто нашия седи много силно наведен на Брюксел и затова за него няма никакви последствия.Най куриозното е, че си бил купил скъпа кола и сега хоп - 2 години.И за какво ни ги разправят тия истории от 1001 нощ? никой ВЕЧЕ НЕ ИМ СЕ ХВАЩА НА ВЪДИЦАТА

20

Анонимен

преди 5 години

И хубавия мерцедес може да те заведе в задънена улица.