30

liana

преди 5 години

niakoi niamali prestava za distantsiono oby4enie v balgaria kak stava

29

Анонимен

преди 5 години

Зад цялата схема седи нашенски родолюбец. А на БАС!

28

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуЧе много знаеш за тарифите в порноиндустрията, бе! Ашколсун! На теб за пасивен колко ти плащаха?

27

iceblast88

преди 5 години

Човек ако не се пази сам, няма институция на светът която да го опази. Човек (без значение от пола) трябва да мисли преди да прави нещо! Най малкото да си зададе въпроса: абе аз оценявам ли си труда на 1000$ на ден? Някой взима ли такива пари за 1 ден и какво точно работи той? А този които се свързва с тях как точно е убеден, че ти може да ги заработиш? Мислете преди да правите каквото и да е! Вие ако не се пазите сами няма кой да ви пази!

26

Гoшу

преди 5 години

1000 $ на ден не се дават никога на статисти, световно неизвестни от Бургас. Дори и за порно снимачен ден не се дават, освен ако не си звезда. На тези моми къде им е акъла? Само в парите ли се вторачват? Тази схема беше публикувана в Уебкафе-то още преди месеци, как изнудват момичета по този начин и то с американки е почнало всичко. Ама то малко мозък се иска, за да прецениш.

25

Petar, NY

преди 5 години

Браво на Паскалева!

24

Гост_1

преди 5 години

Ай стига с тези "ФЕЙК" новини.. за окенана, във вестите същият разказ се случва в Англия. Заглавието е: "Опасна схема за проституция в Бургас обява за роля във филм".Иначе, интернет изобилства с реалин и измислени истории като тази. Просвещение му е майката и най-вече Да не дава Господ!

23

Анонимен

преди 5 години

До Тпи прсти пткиНе мисли,че има само измамени жени,има и измамени мъже за работа в чужбина.Защо вменяваш вина на жените?Не са виновни жените,че са се доверили,да се довериш не е престъпление,престъпление е да се гавр,риш с хората и изде.вателстваш над тях.

22

Анонимен

преди 5 години

Ужасяващо зловещо. Браво на актрисата за сигнала!

21

Стамат

преди 5 години

Ееееее... накрая една добра новина от братските САЩ :-)

20

Тпи прсти птки

преди 5 години

Не се доверявай на никого. Леле българките толкова ли са лесни. Като видят 5000лв на месец при добър сотениор в Холивуд и веднага се хвърлят защото и други българки са хвърлят. Като овце са. Ужас. Абе техния мозък е по тп и от животинския. Се жертвите трафик на хора жени. Стига. Жените много истрадали защо не мислят.

19

Кево

преди 5 години

Даниела Тренчева

18

Вокил

преди 5 години

Които са свикнали на евтини труженички от индийски произход няма как да оценят вдъхновяващата българска красота, за която песни са се пели, пеят се и ще продължават да се пеят!

17

Кево

преди 5 години

Даниела Тренчева

16

Афганистанец

преди 5 години

Само българки оправям, високо качество и ниско заплащане.

15

Цецо Мен

преди 5 години

Чета коментарите и няма как да се пропусне човеконенавистните коментари. Вие сестри, дъщери или майки нямате ли? Лепите етикети наред и раздавате справедливост пред компа. Интересното е, че никой не споменава как са издавани визи и т.н Интересното е че продуцента вече е познато лице в тази сфера. Въпросът ми в кой нависоко го покровителства това?

14

Анонимен

преди 5 години

Те българките са такива пропаднячки че не е нужно да ги лъжеш те сами идват...5-10 евро даже и толкова не заслужават.

13

Анонимен

преди 5 години

Като са избрали да са к*урв*, поне да го вършат като работа и сами да си изкарват прехраната, а не едновременно да въртят на пръста си няколко смотаняка за пари, и да лъжат единия по телефона докато е с другия в ***...

12

Анонимен

преди 5 години

Чалга поколение! Манекенки, фолк певачки, актриси и всякакви лъскави професии. Четете му е майката, четете! Не като нашия, знаете!

11

Анонимен

преди 5 години

У бугас по *** мит'рял нема!