22

Гошо

преди 5 години

Защо паспорта трябва да е на негово име,то куцо и сакато купуват български паспорти на поразия.Осъден е за закупен мерцедес за малко повече от 500 000 евро,а нашите хубавци откраднаха милиони,служебно положение безкрайно и нито един с раиран костюм, пък осъдени- няма.

21

Мария

преди 5 години

СЛЕДОВАТЕЛНО ДОРИ ДА Е С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТА ТО ТОЙ Е ФАЛШИФИКАТ ИЛИ НА ДРУГО ЛИЦЕ.И В ДВАТА СЛУЧАЯ МАДЖАРИТЕ.ДРУГ ТРЯБВА ДА ГО ЕКСПУЛСИРАТ КАТО НЕЗАКОННО ВЛЯЗЪЛ НА ТЕРИТОРИЯТА НА Е.С /УНГАРИЯ/И ЗА КАКВО ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ ИДЕ РЕЧ,ТОЙ Е ОБВИНЕН В ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕ НИЕ ПО ЧЛ. ОТ Н.К.

20

дядо ставри

преди 5 години

Ако има български паспорт със сигурност е под друго име и засега няма как да се провери.

19

Я, па Я

преди 5 години

Трябваше да се излезе със съобщение, че се прави проверка дали има БГ паспорт. Това щеше да шашне макетата и маджарите. После за няколко часа да му се издаде със задна дата БГ паспорт, по всички правила, има служби и методи това да стане. След 2 дена се обявява резултата от проверката и се изисква репатриране на Грую в БГ. Ама де толкова акъл в нашите висши политици и служби ... Топки, *** и кураж се иска за това, а нашите са мишлета и ***.

18

Анонимен

преди 5 години

Сръбските вестници пишат, че Груевски е минал маскиран с фалшив паспорт и мафиотски очила в Албания и хванал директен самолет за Унгария Тирана- Будапеща.

17

Анонимен

преди 5 години

Груев-Груюс-Груевски-Бързобегунек. А пък беше против смяна на името!

16

Анонимен

преди 5 години

Женен е за сръбкиня и има сръбска карта. Сърбите могат да влизат в Унгария с лична карта.

15

Анонимен

преди 5 години

Орбан си беше преписал доктората от български. Затова си мисли, че всичко дето иде от изток е българско.

14

Анонимен

преди 5 години

С гръцки пастош е. Дядо му Груюс беше грък.

13

Пустиняк

преди 5 години

Кво сега, ще се опитат патридиотите да изкарат свинКята с каска и сол-ташака му Хайнрих Джамбазки невинни, че не са сколасали да продадат и на този европейски паспорт ли? В чуждите медии не спират статии, коментари и анализи за бг рецидивистите продаващи евро паспорти от години на всякакви. Обаче пък идолът на обединените паспортаджии, самият Орбан си го прие като виден бежанец, без паспорт и с присъда за корупция.

12

Шут в гъза

преди 5 години

Каква трагедия, поредния идол - Орбан, се оказа че работи пряко против българските геополитически интереси...даде подслон на тая Пропутинска ***, която лаеше с години по България като ***...Разбира се Външно министерсто мълчи отново като ***, Радев - големия патриот и радетел на справедливостта - също ....

11

Анонимен

преди 5 години

Жалко, щеше да е много яко, ако този миз..рник е декларирал БГ произход. Ама нашите са за е....., трябваше да отговорят като унгарците "На този етап още не сме направили справка, не можем нито да потвърдим, нито да отречем, че лицето Груевски има българско гражданство". После им гледай сеира, докато се разбере дали е вярно половината македонци ще са убедени, че се е определил като българин.

10

Дедо Мъди

преди 5 години

И какво сега 2 години затвор за дето си купил за половин милион кола да се вози? На Баце кортежа му струва няколко милиона бе!

9

До 9

преди 5 години

Трябва да го купи от вицепрезидента.Прочети конституцията -указ 43 от януари 2017 гкой на кого какво възлага

8

Анонимен

преди 5 години

Веднага да му се даде.

7

Анонимен

преди 5 години

Щеше да е забавно точно тоя да има. И да подписал декларация за БГ произход... Ех каква веселба щеше да настане в Скопие....:)

6

Анонимен

преди 5 години

Абе нали по конституция вицепрезидента подписва указа за българско гражданство,защо не попитат Илиана Иотова кога и колко указа и на кого е подписала ?Комисията ги подава ,но тя ги проверява и подписва.Това няма право някакъв си чиновник. А кмунистите не се и замислят че вкарват ,,в кюпа" собственният си кадър.

5

Анонимен

преди 5 години

Може да няма български паспорт, но е българин, като всеки македонец.

4

Анонимен

преди 5 години

Тоа що народна пара изхарчи, един паспорт неможа да си купи от каракачанкатаТц тц нц

3

Анонимен

преди 5 години

Бре, единствения издирван на Земята, без български паспорт? Отбелязвам на стената.