10

QN BBQN

преди 5 години

У нас "експертите" по киберсигурност и хибридна война разбират повече от компоти отколкото от компютри.

9

Суджук-мастер

преди 5 години

До ВинетуРазликата е в суджука ! Нашето чудо притежава тонове сджук а нещастното японче , дали има 2кила , дали не !

8

Анонимен

преди 5 години

До 6Има си човек, който у носи телефона...

7

Анонимен

преди 5 години

оставете японците, това са хора с огромно трудолюбие, чувство за чест и достойнство, какво липсва на нашите политици. кой от нашите министри разбира от материята, за която е назначен да отговаря? Министър на здравеопазването ни е финансист. Министър на строителството - специалистка по топлотехника, външната министърка Захариева пък е специалист по всичко явно.., преди нея пък за Лиляна да не говорим... За министър председателя ни пък по-добре да замълчим.. Тъй че да си гледаме в нашия двор

6

Анонимен

преди 5 години

Знам, че е важно, но не е толкова министърът да е специалист, колкото хората, с които се обгражда и са на ключови постове, няма как да знаеш всичко, за това е екипът ти. Иначе да - голям смях. Пък и могат да си водят всичко на хартия, допреди 30 години как беше? :-) А дали носи още телефон с бутончета, това ми е интересно?

5

Анонимен

преди 5 години

ние имаме министри недокосвали книга :)

4

House M.D.

преди 5 години

И Дървото е агроном по образование, но е шеф на "Компютърни престъпления" в Главна Дирекция за Борба с Обикновения Потребител.

3

Винету

преди 5 години

И каква е разликата, и ние си имаме един с една прочетена книга през живота си, ама си го траем трети мандат и на никого не сме казали.

2

Анонимен

преди 5 години

Ако се намерят още 30тина като него и с много остри катани направо да заповядат в българския парламент с най - огромния до сега ИМУНИТЕТ!

1

Ха-ха

преди 5 години

Значи не е само нашата евродепутатка дето ще цифровизира Европа :)