12

Анонимен

преди 5 години

Vive la France!

11

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от тея мобилни глупсоти. Сега всеки смята, че ако ти звънне в което и да е време на денонощието, то си длъжен, да му вдигнеш телефона. Аз моя го изключвам след 22:00 го изключвам. Ако някой е умрял и трябва да ми съобщят, е виждам с какво, ако скоча в 3 през нощта, ще успея да му помогна. Само ще съм стресиран и изморен.А всичко останало е просто ... излишно.

10

Анонимен

преди 5 години

До МенМоже ли, да не ми казваш как да живея и какво да правя? Аз съм така съм решил и така ми харесва. Ако на теб ти е проблем, съжалявам.

9

Никога вече БТК

преди 5 години

Като си спомня каква мъка беше през лятото на 1997 година да се обадя по телефон, за да извикам лекар за децата. БТК телефон не ми прокарваше - няколко години се чакаше да ти дойде реда. На 2 км имаше улични телефони и опашки пред тях, но от четирите телефона на две места, рядко работеше повече от един. После се появиха мобилните телефони и чак тогава БТК ми прокара стационарен телефон, като преди това техника се опита да ме рекетира да му платя за това прокарване. След 3 години го закрих.

8

Никога вече БТК

преди 5 години

Аз се разведох с най-голяма радост с БТК през 2008-*** година, когато окончателно спрях и двата последни стационарни телефона, които се водеха на мое име. При това бях може би последният там, където работя, който си взе мобилен телефон година преди това.

7

Жо

преди 5 години

До НЕНОМОГАТ ДА СИ КУПЯТ обикновени мобилни телефони за по 15 лв. Така по-трудно ще откриват адресите им, за да ги карат да хвърлат хилядарки от балконите.

6

popa ot razgrad

преди 5 години

а интернет?...може ли един модем да работи без стационарен номер?...

5

Българин

преди 5 години

Хехехехее , в БГ отдавна забравихме какво е ФАКС , във Франция още бил актуален?!?!

4

Мен

преди 5 години

До НЕНОНеобразованите е време да се образоват. Щом могат да имат стационарен телефон и да си плащат сметките значи могат и с мобилен да се оправят, разлика няма. За възрастните има достатъчно модели в по-големи клавиатури.

3

Анонимен

преди 5 години

До неноТова е другата част от плана. Не могат. Следователно, не могат да извика бърза помощ и... Ще. Намалеят значителни, което допълнително ще облекчи бюджета на държавата. Всичко е измислено ;)

2

АнонимеН

преди 5 години

ЧИСТО ИКОНОМИЧЕСКИ СЪОБРАЖЕНИЯ!!НЕ ИМ СЕ ЗАНИМАВА ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА КАБЕЛИТЕ ! МНОГО ПО-ЛЕСНО Е ВСИЧКО ДА Е БЕЗЖИЧНО И МНОГО ЕВТИНО!ВСЕ ЕДНО БТК ДА КАЖЕ , ЧЕ СПИРА ВСИЧКИ ДОМАШНИ ТЕЛЕФОНИ НА КАБЕЛ ЩОТО БЕЗЖИЧНОТО ИМ БИЛО МНОГО ПО-ЕВТИНО!

1

Анонимен

преди 5 години

Тцтц... И за какво? Не всички се мъкне с мобифоните.