7

ники

преди 5 години

Може ли толкова неграмотност в този сайт?Къде точно пише че зимните гуми са задължителни, моля покажете ми?Задължително е да имаш грайфер над еди колко си см, но една нова лятна гума има също по-голям грайфер от задължителното?!Защо подвеждате хората?

6

Сократис

преди 5 години

Всеки автор на подобни лъжливи текстове, трябва да публикува точката и алинеята или снимка на страницата от правилника, с което да си обоснови твърденията!Това никой не го прави, но продължава упорито да се твърди, че зимните гуми били задължителни...Мисля, че не само е редно, но вече става и задължително, да има съдени и осъдени медийни работници-нахалници, които подло и целенасочено заблуждават и дразнят хората с невярна поръчкова пропаганда

5

Анонимен

преди 5 години

Поредната хранилка!

4

Анонимен

преди 5 години

Зимни или подходящи за зимни условия , или пък беше със задължителна дълбочина на грайфера или пък беше да са с еднаква шарка и размер или пък..... Виж прочетете закона и прявилника и напишете една грамотна статия, позоваваща се на точки и подточки от този закон.

3

пецата

преди 5 години

бягам ей сега щото вие ми казахте затова ще ги сменя, въй въй въй, страааах, аз без винетка карам от 4 години вие ще ми кажете

2

zeus

преди 5 години

Хайде пак прочетете закона, преди да лъжите хората и да лобирате за търговците на гуми. Изискването е зимни гуми или гуми с минимум 4мм протектор, като зимните могат да са минимум 1.6мм, както си е по принцип за всички.

1

Анонимен

преди 5 години

Нека балканския селски рев да започне сега.