25

Каруцар

преди 5 години

Къде мога да запаля по една свестичка за старите ми барумки?

24

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Картофки та нали призовава всички.Защо обаче купих ти нови уж автобуси втора употреба?Защо не намалите колите на община,министерства,правителство,депутати?

23

До фалшива новина

преди 5 години

Цитат: Най-използваните материали за отопление в София са въглища, дърва, текстил и гуми. Те са и най-големите замърсители на въздуха, след транспорта в столицатаА,не ли казано точно това?

22

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа,че събрали старите гуми. Ако напишете къде и на какво ги преработват това е грижа за екологията. Само събирането е парлама за отбиване на номера.

21

Анонимен

преди 5 години

До СтайкоСтайко гумите се правят основно от каучук, който се добива от каучокови дървета.

20

Всеки шоп с кюмбе!

преди 5 години

Миналата година гледах репортаж за едни дето правеше въглища от стари гуми! ХАХАХХАХА Супер се рециклират така ХАХА

19

Шишо Б.

преди 5 години

Гробището за стари гуми ще да трябва да се охранява строго...от охрана, която да не смее да се намесва, поради етническия профил на крадеца

18

Стайко

преди 5 години

Заблуда е, че автомобилните гуми са по мръсно гориво от въглищата и мазута. Па нали от нефт се праят гумите. Що да замърсяват повече. Корабите като гурят мазут е същото. От 2 години се топля само на гуми. Имаю котле в мазето, преди беше на въглища ама много ги дигнаха и тях и са по- некалорични от гумата. Апък гумата се реже с ножица за метал на 8 парчета и с една гума мога да искарам цяла нощ, с 5 радиатора на макс. Кат са търкалят по пътя не цапат ли повече. Стига с тез психози.

17

Анонимен

преди 5 години

Пишете кой ползва гуми за отопление.

16

Анонимен

преди 5 години

И къде са тези гробища за автомобилни гуми?Що за новина е това!

15

???

преди 5 години

Като как автомобилите замърсявали много, след като даже и на Орлов мост въздуха е в пъти по-чист в сравнение с кварталите до местата, където се отопляват с гуми, дърва и въглища?

14

Фалшива новина

преди 5 години

Цитат: Най-използваните материали за отопление в София са въглища, дърва, текстил и гуми. Те са и най-големите замърсители на въздуха, след транспорта в столицата*Поредната фалшива новина. Най-големият замърсител в София е именно горенето на въглища, дърва, гуми и т.н. Вторият по големина замърсител са неизмитите от Фандъкова улици, което замърсяване фандъковци приписват на колите. Останалите са пренебрежимо малки замърсители.

13

Анонимен

преди 5 години

Точно преди две години, от човешка небрежност в Испания се запали подобно сметище за гуми. Гъстия пушек го бяха снимали чак от космоса... Един такъв инцидент в София и сме до там... По безопасно е да изригне лава от Витоша...

12

Анонимен

преди 5 години

Стига сте писали глупости, навсякъде освен в България тези от маалата не им минава номера. Само тук не може властта да се бори с тях, и то не че не може, а не иска.Всичко се прави умишлено от комунистите за да му е гадно на народа. Я отидете в Гърция да видите тези как всички се возят с билет и спазват законите.

11

Анонимен

преди 5 години

Колкото и минуси да ми цъкате ще ви кажа че до като седите в запаленият автомобил и разправяте колко е мръсен въздуха, нищо, ама нищо няма да се промени. За съжаление трудно ще се лишите от топлият автомобил и тлъстата паржола

10

Анонимен

преди 5 години

Кремацията е по-евтина от погребението затова моите гуми ги кремирам.

9

Анонимен

преди 5 години

Гадните автомобили замърсяват най-много, а прехвърлят вината на въглищата. По селата хората горят дърва и въглища, ама не им е мръсен въздуха. Къде е най мръсен въздуха, май беше на орлов мост, а там не знам да се горят гуми...

8

Анонимен

преди 5 години

Тамън братята *** ще знаят откъде могат да си "берат" за евтиното отопление, нали ? И както е казал въпросния етнос : "КражбА колко може и това е !"

7

Роб на влаЗта

преди 5 години

Чудно ..след като ги съберат какво ще ги правят.Ако ги складират ще стане планина,значи най-вероятно ще ги горят но тайно и с какво ще е по чист въздуха..

6

Край

преди 5 години

В рамките на ЕС няма санкция която да принуди ром да спазва закона. Глоба не плаща.затвор не го плаши.очаквам да си се топлят както досега.