8

Анонимен

преди 5 години

Влиянието на Китай тепърваще се разширява , и няма какда се получи обратното . От най-големите пет банки първитечетири са китайски .

7

Анонимен

преди 5 години

Да видим какво пише в доклад, изпратен до пиндистанския конгрес:Нашите въоръжени сили могат да понесат неприемливо високи загуби в жива сила и загуба на най-важните капитални активи в своя следващ конфликт. Въоръжените ни сили ще се стремят да победят, но, възможно, ще загубят една война срещу Китай или Русия.

6

Анонимен

преди 5 години

Американците трябва да бъдатгонени навсякъде по света .Започва се с техните слугивнедрени по високи етажи навластта които прокарватполитиките им на заробванена свободни нации . За Българиястава въпрос за бойко , койтосе оплаква че го наричалис някакви имена . Случайнинеща няма .Вдигането на ценатана петрола е следствие на амер .санкции срещу Иран .

5

Тзин цан цон

преди 5 години

Ей, забравиха атлантическия и северно ледовития.

4

zeus

преди 5 години

Хаха, краварите с техните 800 бази по целия свят и окупационни войски в Япония и Германия тръгнали да дават наклон на китайците какво да правят в Китайско море :)

3

Българина

преди 5 години

Ами нищо не казвате за благоденствието на 50 те страни от ю америка, което Китай и Русия искат да им осигурят обаче от американско такова не могат да се вредят или не има давате възможност.. Нагли юдейски из роди

2

ЛАКЪРДИЯ

преди 5 години

ОТ СЕЛЯНИЯ?#?#?#?#?#?#?#?#?#?#?#?"ОГРАНИЧАВАТ ВЛИЯНИЕТО НА КИТАЙ" И ПО-ТОЧНО КАКВО Е ВЛИЯНИЕТО НА КИТАЙ ЗА ДА ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАНИЧАВА?

1

некъфф

преди 5 години

Няма такова лицемерие ,като вашето..ФАЩ