8

чичо Скруч

преди 5 години

"Повод за недоволството им са лошите условия за живот в страната."Протестите не трябва да спират в никакъв случай. Днес в ***.бг видях обява за работа, в която предлагаха заплата от 280 до 500 лева нето!!! Кой мaлoумник си позволява да дава заплата, която е ПОД ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА минимална 510 лева. Такъв работодател трябва да бъде съден за неспазване на закона.

7

Анонимен

преди 5 години

Доста дълго време Баце неглижира държавата, гледа само къщето в Барселоната, време е да му се потърси сметка. Тоя плешивия от КНОПОКИ кога ще влезе в Лукоил?

6

Анонимен

преди 5 години

А така - всичко с фиксирани цени. Цена на бензина 0.80 лв. за литър; цена на сиренето - 2.65 лв.; цена на хляба 0.34 лв.; яйце - 0.10 лв. И ще настане изобилието. От време на време корекции на цените по време на пленуми.

5

браво

преди 5 години

Само поздравления за полицаите !! И те са срещу боковото управление ,но работата им е такава !!!

4

Анонимен

преди 5 години

За да не станете жертва на каквото и да е престъпление, стойте на страна от ушевите. Слухтят, дебнат, правят се на добронамерени и близки, докато не ви забият нож в гърба. Това са *** които нямат място в обществото. Само кражби, далавери и престъпления, са им в потомствените кухи кратуни. От векове се знае, че от който нищо не става, го вземат за кияк в милицията.

3

Анонимен

преди 5 години

Защо не споменавате протеста във Варна, който беше един от най-многолюдните?

2

XAXA

преди 5 години

Елементарен трик за деескалиране на ситуацията. Онея си мислят, че някой ги подкрепя еле па, че полицията минала на техна страна. Смехурковци.

1

Анонимен

преди 5 години

Pitayte bay Doncu zashto se uvelichi cenata