18

La France

преди 5 години

Франция е най-великата и славна страна! Те не са ничий васал и никога няма да бъдат. Vive la France!

17

Анонимен

преди 5 години

До ДжангоАбе Франция си има ядрени оръжия и няма американски бази на своя територия. Те не са васал на САЩ, а на глобалистката върхушка - армия от толерасти и ***, която ги е възседнала.

16

Анонимен

преди 5 години

втф ... ;д кви втори световни ... то САЩ накрая просто иде взема малко овации ... все пак нали трябва да са навсякъде ;д

15

Джанго

преди 5 години

Хм ... До сега си мислех, че дори по чалга купоните с Тунчер и Фикрет знаят, че Петата република не е имала самостоятелна политика от Митеран, да не кажа Дегол. Германия ли бре, че тя още е окупирана. Как аджеба си обяснявате 3-та и 4-а икономики да нямат ядрени оръжия. Ми победени са, баце. Победени още окупирани

14

Факт!

преди 5 години

А бе Елзас и Лотарингия са френски.Точка!Между другото още германците кръв се.ат относно този факт!

13

Пламен

преди 5 години

Идеята за европейска армия сама по себе си е чудесна. Ще се постави край на "миротворческата" политика на алианса в Европа. Или поне ограничи влиянието. Да се поуспокоят малко нещата, средствата за "щикове и доспехи" да се дадат за нещо смислено! ФАЩ с глупавата си политика ще разпалят война в чужди земи, разплаквайки чужди майки! И Европа като измамена *** ще се наниже на буя.

12

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Русия е печелят войни, зщалт го водят за ко *** ад населен името, а не над територията. Мислите ли, че СССР, щеше да загуби от афганите, ако целях тотал о унищожение на местност население. Не. Щяха да до завладеят територията и днес да живеем в по-спокоен свят, ама всеки иска тоообии. По мееекото са я кара.

11

Анонимен

преди 5 години

Май ще има инвазия над Франция...

10

Анонимен

преди 5 години

Франция е васал на Германия, а Германия е васал на САЩ всички са навързани като свински черва.

9

да,ама не

преди 5 години

Почти победени са французите ,а!?А може да се каже и че не са победени ,защото са изгорили вагона ,в който са подписали капитулацията!?Подобно политкоректно извращаване на историята стана често явление!Франция е капитулирала по позорен начин,това е положението!А и самият Хитлер е изпитвал "някакви чувства на симпатия не само към Англия/Стенограмите на Кисинджър стр.134/,но и към Франция!От това следва и "странната война"!И ако Франция е в групата на победителите,заслугата е най-вече на Сталин!

8

Анонимен

преди 5 години

Когато ти пада рейтинга най-бързия и сигурен начин да си го върнеш е да станеш националист. Както е казано Национализма е последното убежище на негодника. Това важи и за Макрон.

7

факт

преди 5 години

Европа и ни я сме окупирани от САЩ,с военни бази и войски,това е истината.....

6

анонимен

преди 5 години

колкото аз с началника сме партньори и те така

5

Trutljova

преди 5 години

МЪДРОСТ: ПОЧТИ Е БИЛ ПОБЕДЕМ ПРЕЗ ВСВ? "Почти" Евала Тръти, евала! Сащ "почти" спечелиха войната във Виетнам??? Още красоти, "ДЪЛГОВЕЧНО" партньорство. Това дума от безкрайния ви бълг. преход ли е? И черешката накрая, "заедно се борели срещу тероризма". Това направо ме качи на седмото небе от възторг.

4

Анонимен

преди 5 години

"Всеки ден се борим с тероризма и в Сирия, и в Африка."-----------------------------И резултатът е, че ден след ден тероризма процъфтява в световен мащаб.

3

анонимен

преди 5 години

нашия премиер що тогава казва каквото кажат началниците нали сме им партньори

2

Анонимен

преди 5 години

"Франция е съюзник на САЩ, а не техен васал!"----------------------------Мисълта за съюзниците и партньорите, но не васалите е на Путин.Ти не си оригинален. Плагиатстваш.

1

Анонимен

преди 5 години

Че какво грешно е казал Тръмп?:)))