5

old Shamarhend

преди 5 години

едно време Директорът като те викне в директорската стаяи ти набие канчето.На татко и *** Партията като им направи последно предупреждение за изселване по Странджа-Сакари агресивното дете кротваше ставаше нов човека родителите му образец за пример

4

Анонимен

преди 5 години

Агресия винаги е имало, само че сега се дава повече гласност на проблема.

3

до 2

преди 5 години

Донякъде си прав. Аз съм преминал през пика на дрогата към края на 90-те, когато вече бях в гимназията. В началото докато се ориентирам беше като казармен гърч, после бързо наваксах и на свой ред станах стара пушка. И наркотици и алкохол, всичко си беше стандарт. Но когато учител повишеше тон, всичко живо млъкваше. Респектът се загуби в последните години. Никой не уважава никого.

2

Анонимен:

преди 5 години

Станаха агресивни, Благодарение на Демокрацията, момичета и момчета се дрогират, напиват. Станаха мамини синчета, Ако учителят по смей да му удари един шамар, Татенцето веднага идва с черния джип, Но това е нищо, според повечето Българи е по важно че целогодишно има банани, че няма режим на тока, че магазините са пълни, че има тоалетна хартия. Ако това е Демокрацията ви , Не я искаме , Сто пъти си бяхме по добре през Комунизма.

1

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо лошо в агресията, стига да подлежи на самоконтрол. И мене са ме тормозили в училище, после като поотраснах малко и аз съм тормозил други. Така се калява дyxa и се подготвяш за лaйняния вентилатор, наречен "живот на възрастния". Важното е да не прекрачваш границата и да намериш баланса с времето.