33

Анонимен

преди 5 години

банкянското ман.гале иска да спасява ман.га.ла симеонв за сметка на сициалния министър такава гнсарск история може да измисли само банкянския ***

32

Анонимен

преди 5 години

провокатори имаше когато гербавите правеха протестивсичко гледат да препишат на дрегите

31

Браток

преди 5 години

Мутренска държава! Отдавна изпревариха комунистическия диктат и пропаганда

30

ИВАН ПЕТРОВ

преди 5 години

ТАЗИ МУТРА МЕ ОТВРАЩАВА! НА ПЪТ Е ДА НАДМИНЕ ШЕФА СИ - МУТРАТА БОЙКО!

29

Гробокопач

преди 5 години

МВР шефът, изпозлва стари милиционерски хватки за да ликвидира радикализацията на подобен тип протести. радикализацията им, води до бунтове и революции. Когато премахнеш "провокаторите", протестта става беззъб, с времето вял, утихва и накрая всуички се разотидат. Ако, обаче има "радикалзиация" и не, дай си боже, казва шефчето се "накървави", Бойко ще падне. А шефчето, не го интересува, нищо друго, освен рахата на Святиня Му.

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя лигав *** освен да обслужва шефа си Боко, някаква друга функция има ли в тая държава?

27

факт

преди 5 години

Да има провокатори и това са полицаите.

26

лошо

преди 5 години

Днес като слушам обикновените хора как негодуват срещу наработещата и корумпирана полиция и че им увеличават заплатите без реформи ми стана ясно че нещата вече са непоносими и ни чакат не леки времена.

25

ни я помним

преди 5 години

Ало,а преди година когато полицаите вилнееха по улиците като бандити при техните протести,тогава не нарушаваха ли законите и придвижването на гражданите?!

24

Обикновен човек

преди 5 години

Сред управляващите има нагли ,алчни простаци

23

Анонимен

преди 5 години

*** пак се изказа! А и тълпата от платения башибозук яко спами тука!!! Какво значение има кой с каква кола е излязла, тука сами сме си изкарали парите а не като политическия башибозук и кохорта та дупелизци с кражби!!!!

22

ШибиРиби

преди 5 години

За да се опази мира трябва баланс. На четни дати - бой по полицейските канчета. На нечетни - лабут по протестиращите. Събота и неделя яко групов сех.

21

To6ko56

преди 5 години

СПОКОЙНО БЕ, БОЙКО ПОЧВА ДА ОПРАВЯ НЕЩАТА ......

20

До 4

преди 5 години

И като човек от народа с кой джип излезе -Порщето или Мерцедеса.А този до теб с Q 8 беден безработен ли беше.И къде бяхте по времето на Орешарски когато бензина стана 2,60А когато един хляб беше 500 лева къде бяхте? Вие ли сте народа бе платени пъпчиви пубери,скинари и футболни ултраси.Народа е този койти ви храни ,докато вие си веете байряците и не влагате и труд за една стотинка ,за да искате и ,,повече блага"

19

1

преди 5 години

Тия нямат срам бе.. нито от Бога, нито от Хората..

18

марто

преди 5 години

И те са хора

17

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов на първия рожден ден на застрахователната компания СИК през 1995г. Отляво надясно Венцислав Стефанов, Румен Николов-Пашата,Бойко Борисов и шефът на Туристспортбанк Любомир Гибински.

16

ай сиктир

преди 5 години

"Някои протести са незаконни" егати наглеца щото протестите на полицаите когато пушеха и затрудниха движението по "Орлов мост" бяха много законни.

15

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, тези протести са атаката на чужда държава срещу България. В Бургас е имало коли с руска регистрация. ДАНС да се намеси!

14

Анонимен

преди 5 години

Абе то и в парламента има провокатори (Вальо - тихото СимЬОнов) ама там не ги броиш нали?