67

Анонимен

преди 5 години

След като загубихте съчувствието на хората, сега ви одимяват. Какво друго очаквате?

66

Анонимен

преди 5 години

Майки-комунистки. Нормално е да циврят, те цял живот един работен ден нямат.

65

Анонимен

преди 5 години

БСП са създадени в Русия. тяхната цел е да се отцепят части от България по примера с Крим. Само Бойко Борисов им пречи в този пла и те затова искат да го свалят като си измислят разни причини.

64

Щерев

преди 5 години

Е докога БСП ще се опитват все през задния двор да се промъкнат до властта. То не бяха майки то не бяха шофьори. БСП трябва да си набие в партизанската дебела глава че власт се взима чрез избори. А на избори знаем кой печели.

63

Анонимен

преди 5 години

До До коментиращитеТе не са жестоки, а са просто двама-трима платени лузъра под различни никове. ГЕРБ е партия без подкрепа - за тях гласуват само кафяви, чиновници и далавераджии по общините, и тук-там някой заблуден малограмотник. Затова и имат социологически агенции, *** като тия, и разни въшливи сайтчета да създават илюзията, че за тиквата има всенародна подкрепа. Барем още некой малограмотник се върже и гласува за тях.

62

Анонимен

преди 5 години

Да се организираме във фейсбук в защита на Правителството на България!

61

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се организира контрапротест срещу опита за преврат на БСП и президентсвото. Те се опитват да създадат безредици и да отцепят части от територията на България, както стана с Крим.

60

Анонимен

преди 5 години

НО СЕГА НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ БЪЛГАРИНА! ДА СИ ТЪРСИ ПРАВАТА! ЯСНО????????------Ти команди ли ни даваш, бе червен анцуг? Я си ходи в Северна Корея!

59

Анонимен

преди 5 години

Тези майки са платени. Валери Симеонов беше много прав за тях. Не разбирам защо го плюят след като им каза истината в прав текст.

58

Споко

преди 5 години

Споко, София не протестира активно, значи протестите в някои градчета по страната постепенно ще затихнат.Само когато София излезе мощно на протест, пада което и да е правителство. Справка вижте унизителния край на червеното правителство на Орешарски...

57

Между другото

преди 5 години

Симеонов никого не е обиждал . Майките го разбраха. Нo някои с блеснал поглед ,решиха да изкарат още на гърба на всички. След това ги яхнаха всякакви политици и медии които искат да се разправят със Симеонов понеже е първия политик в България осмелил се да се опълчи на 3-милиардния хазартен бизнес.

56

ДО КОГА

преди 5 години

тази сбирщина от 100-тина платени със Сороски шекели щатни протестиращи ще тероризира цял един град !!!!!!!!??????????

55

анонимен

преди 5 години

До 55..и до дечицата които пишат глупости тук! Майките си търсят правата! А протестиращите по пътищата.Го правят.Защото приеме ли се.След Нова година ще плащат ИЗЛИШНО ПОВЕЧЕ! За горивата също! И никой не му се разваля настроението срещу празниците срещу Нова година! А истинска МАСА ОТ ХОРА ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕЩУ ГЕРБ! Ще видите след празниците! ТЕ СА ПЪТНИЦИ! МНОГО ГИ ТЪРПЯХМЕ ДАЖЕ! Та стойте и гледайте след 6 януари! ВРЕМЕ Е!

54

КАК БЪРЗО ИЗТРИХА

преди 5 години

всички коментари които са против "протестиращите майки" .... на които очевидно не им липсват пари за луксозни коли .......

53

АМАН

преди 5 години

от платените със Сороски шекели щатни протестиращи !!!!!!!!!

52

До коментиращите

преди 5 години

До коментиращите: Хора, как може да сте толкова жестоки към жени с болни деца ? Като държавата е абдикирала какво да правят друго освен да протестират? Никой не иска да му се роди дете с увреждане. Помислете си такива деца какво бъдеще ще имат. За нормалните деца е трудно в България. Ако наистина са ги заплашвали и са им хвърляли димки да съдят държавата в Страсбург. Онзи Симеонов нямаше право да ги обижда . В друга страна още на следващия ден щеше да си е подал оставка.

51

кой се връзва

преди 5 години

Какви димки ,какви провокации... Pазмърдайте се и проверете .Полицията е повече от протестиращите.

50

анонимен

преди 5 години

До там ли я докарахме? Заради.една партия на власт.И за да остане на власт! Подръжниците и.Заплашват хората.Да се откажат.Чрез протест.Да си търсят правата? Явно играта много ще загрубее след Нова година! Но тия управляващи са пътници бе хора! Едни и същи мутри всеки ден! Едно и също! ПРОМЯНА ИСКАТ ХОРАТА! По Тошово време.Нямаше как да се протестира! НО СЕГА НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ БЪЛГАРИНА! ДА СИ ТЪРСИ ПРАВАТА! ЯСНО????????

49

За едно

преди 5 години

Не оправдавам изказването на Симеоном.Но, не мога да премълча, че за едно беше прав -- майките са много КРЕСЛИВИ.

48

Анонимен

преди 5 години

Майкте се оставиха съдбата на децата им да бъде превърнат в политически инструмент и по този начин протеста им се придоби вид на гротеска !