25

Анонимен

преди 5 години

Най добре е да се премахнат партиите. Това са най големите развъдници на корупция. Чисти мафиотски структури със които се източват държавни пари.Партийните идеологии отдавна умряха. Няма нито лпво нито дясно. Всичко е една каша, а политиците прескачат там където им е изгодно.Най добре да станем президентска република и да се гласува за личности. Всяка община да избира представители като процент от населението и така се сформира правителството.

24

Анонимен

преди 5 години

На първите избори в началото на 90-те гласувах за безпартиините и като видях кои са безпартиините им теглих една тлъста майна и край с гласуването. Защо да гласувам за да дам власта на селя.ндурите ли. Цели 29 години управниците за които гласувате преливат от пусто в празно. Вместо да се обединят и да работят за народа те се ипотрепаха да крадат. Погледнете им банковите сметки. Погледнете им палатите. Погледнете как се гаврят с народа. За такива ли да гласувам. Да. Ама. Не.

23

малка тайна

преди 5 години

Корнелия Нинова(Миков2) има заповед от Козяк да крепи Борисов на власт!

22

Отново...

преди 5 години

фалшива статия! При избирателна активност от едва 45% няма как пак толкова да не гласуват. Остават 20% дето са починали или как?

21

Анонимен

преди 5 години

Ако ще и Ал багдади да се кандидатира пак ще има повече % от бсп

20

Ами боклуси са

преди 5 години

Глей Борисов, Цветанов, Цецка мамата, какви да бъдат. *** ОТ ГОРЕ И ДОЛЕ.Т.пи прости, необразовани, крадливи - светят от комунизъм.Не можаха да се накрадат на воля преди 89-та. Исега рашиха да се пробват.Комунисти ГЕРБКомунисти ГЕРБ.мАЛКИ ДРЕБНИ КАТО ДЪРДОНКИ. мИРИШАТ ОТДАЛЕЧЕ НА КОМУНИЗЪМ.

19

Тиквенски

преди 5 години

Груевски дезертира в Унгария а Боковски къде???

18

Анонимен

преди 5 години

Бойко ако наложи 10000% нов данък на имотите на БСП пак ще го изберем

17

саниран

преди 5 години

Кокала е оглозган да му мислят бедните щото мутрата го е страх от богатите!

16

V

преди 5 години

герб и бсп нямат кво да покажат повече ,а и не искат да се борят за наще интереси Знаете ли колко много може да се постигне за народа ,ако някой се бори с брюксел за нашия интерес ?Тези хора не са работили в Европа и те не знаят как да устояват интереса ни пред европейците .За България може да се направи много само ако човек който е работил с тези хора преговаря.герб и бсп са едни мързеливи костюмирани вишисти .Нищо повече от това. Те не преговарят ,не могат да се обосновават и не знаят как се п

15

Реалноста

преди 5 години

Герб пак ще спечели въпроса е с колко по малко от сега депотата ще е БСП

14

до 12

преди 5 години

Щото е тиква. Да ме прости горкото растение-

13

Анонимен

преди 5 години

До 11 съгласен пък и Нинова е бая бидон 120 кила и занея ще послужи

12

Praga

преди 5 години

Тази стара Бабичка- е Твойта- Мама,Твойта-Баба!Къде си Левски Ти,дал си душата си,и Себе си!Ние Всички смечеда на Левски-извън пределитена тази страна.За да помогнемна Тази стара жена,да дадем паричка в ръка!!!Ще дойде време,ще се върнеми Горко ви!!!Защото всичкиНие сме Левски. С различна етника и вяраи една ович-святанаша България....

11

Я па ти...

преди 5 години

До Гошо...*** 7 Че защо да сваляме Тиквата? Кво му е ?

10

Анонимен

преди 5 години

Ако трябва да бесим комунисти - да почваме веднага.Цялото ГЕРБ - НА ВЪЖЕТО. По-върли *** от тях няма.За Борисов специално бесило - по солидно, да не се строши - че с тия 200 кила може да му се размине. А не трябва.

9

Анонимен

преди 5 години

До 5 вие сте 19% бе чарвен к,а,ун

8

Анонимен

преди 5 години

Повярвайте, на тези избори .% ще е много по-голям.

7

Praga

преди 5 години

ГурбетЗаминете,Братя и Сестрикъм щастливи бъднини!Никакво доброВас не чакав тази страна!Макар и Нашакрасива-майчинаБългария.Пълни със страсти угоени мафиоти...-копнеещи за повече пари.Народът в калтаа цените на връх Мусала.За хората в тази странабъдеще няма.Те не искат Вашите париа Вашите души!Откраднаха сии имат много евро и долари.На тях им трябватВашите души!Еврофондове изчезватв обятията им.Стара Бабичкапротяга пръстис мизерна пенсийка в длани, за лекарства лиза хлебец ли?!?!Тази стара Бабичка- е Твойта- ***

6

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Без гласуване няма как да се свали Тиквата,такива са правилата и който...прокламира че не му пука,подкрепя народните...изедници.