30

Анонимен

преди 5 години

нещо не се връзват параметрите на лихвите в статията , аз съм теглил кредит от банка 300 бона и за 10 години върнах 760 хиляди , а човека е взел само 112 хиляди лихва , я дайте инфо за човека , искам да му стана клиент , тая лихва няма и на половината на банките

29

Анонимен

преди 5 години

Ееее. Кво лошо има...

28

Анонимен

преди 5 години

и сега кво , ще го обесят публично на площада ли

27

Анонимен

преди 5 години

До 2013 г. двамата ползвали и незаконни компютърни програми, което е третото обвинение срещу тях.е това вече е най голямото престъпление , хаха

26

Анонимен

преди 5 години

ще той човека ги е раздавал на по ниска лихва дори и от банките , 350 хил на лихва при лихвари е от 5 до 20 процента на месец , ако е дал на 5 процента за тия 350 бона е трябвало да взема по 16 хил на месец , за 1 год са 172х , а за 10 са 1 милион и 720хил, или статията е гршна или тоя доктор е подбил лихвите на банките и те му правят сечено

25

Анонимен

преди 5 години

8 години за измами...някога не са си поплювали. Сега настана анархия

24

Анонимен

преди 5 години

Давността за данъци е 5 години. Ще го хванат за шмайзера...

23

Анонимен

преди 5 години

Спечели 100 000 и голям айдук го изкараха а Левон Хампрацумян колко? И двамата са вършили едно и също нещо, само че втория е защитен от закона, независимо, че е грабил в особено големи размери!

22

давност

преди 5 години

няма ли давност?особенно за 1997.

21

Анонимен

преди 5 години

В България децата от малки (3-4 годишни) ги учат, че да крадеш е хубаво. Едно дете го питат:"Какъв искаш да станеш?" и то отговаря:"Полицай да обирам хората."???

20

Накратко

преди 5 години

Тоя така ли го научиха по време на соца.За лихвар ли е учил или за лекар ,па и от къде пари през 97 година парички за заеми?????

19

Анонимен

преди 5 години

Така и не става ясно в какво го обвиняват. След като кредитополучателите вземат кредити от него, а не от банките, значи неговите условия са по-добри. Освен това той не ги е карал насила да ги вземат, а и процедурите по отпускането им са сигурно много по-опростени. Ако това е престъпление, то трябва да осъдят всички банки даващи кредити.

18

до 8

преди 5 години

никой не ти е длъжен да ти осигурява безплатен софтуеър, за да спазваш закона. като ти е скъпо и не можеш да си позволиш няма да се занимаваш с това.

17

И

преди 5 години

СИНЪТ МУ ЯВНО НЕ Е ОТ СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ И ЗАТОВА ЧРЕЗ ДЯДОТО ГО АТАКУВАТ СИНА МУ.......ЕГАТИ ПРОСТОТИЯТА БЪЛГАРСКА-НЕЛЕГАЛЕН СОФТУЕР.....ЧЕ И АЗ ТЕГЛЯ ПРОГРАМИ ОТ ЗАМУНДА .....ВКАРАЙТЕ ЦЕЛИЯ НАРОД В ЗАТВОРА-ЯВНО ТОВА Е НАУЧИЛ БОКО ОТ ПРИЯТЕЛЯ СИ ЕРДОГАН.....КОЙТО ПРАВИ АМНИСТИЯ СЕГА,ЧЕ НЯМАЛО МЯСТО ПО ЗАТВОРИТЕ ВЕЧЕ.

16

V

преди 5 години

Говорят за стартъпи ,а ги забраняват в полза на големи банки които някой народи се налага да спасяват ,а ние да плащаме за КТБ .Какъв е смисъла и от КТБ тата и от червено синята ламя герб и бсп ???Ами ето ви го стартъпа .Що го забранявате ???? мааа виии .Смяна на системата с президентска република и избори на две години ,а не на четири .И никакви партиини субсидии за да останат са герб и бсп ,а хора които могат да направят нещо за родината си да трябва да се борят с милионните субсидии на ламята

15

Цецо Мен

преди 5 години

А ако беше минал през бърз кредит колко щеше да му е лихвата?

14

MaйMyнaтa

преди 5 години

До тотиСтареца е давал эаеми, а не е вземал. Но ти ако искаш вземай, ама чети правилно ей!!

13

Анонимен

преди 5 години

Не виждам какво му е незаконното да даваш пари на заем. Едва ли са такива леваци да оставят оставят доказателства че всъщност вземат лихва. Цялата схема е такава. Подписваш запис на заповед за 12 хиляди лева а на ръка получаваш 10 хиляди. Как ще докажеш че има незаконни доходи? Как ще докажеш че става въпрос за лихварство. Никак. Най-много да му конфискуват компютъра за 100 лева заради незаконен Уиндоус.

12

Анонимен

преди 5 години

Култова история!

11

Анонимен

преди 5 години

> . От 2007-а до 2010 г. не декларирал 55 хил. лв. кредити, които раздал, и си спестил около 18 хил. лв. данъци..много големи данъци....на Азисчо са 6 пъти по-големи.