62

Тутмос

преди 5 години

Според мен ни сме си машинизирани, просто сме биологични машини :)Най-вероятно Някой някъде в голямата вселена ни е създал с цел да види какви подобрения може да сложи на себе си :) Може би някоя машина всъщност се е чудела какво е да си биологичен вид.

61

Анонимен

преди 5 години

До МухахаНе знаех, че има сведения, че динозаврите са можели да мислят. И не, не са изчезнали. Всички тея пернати същесва, дето леят са им директни наследници.

60

Анонимен

преди 5 години

Шоооо изчезнал Хомо сапиенз. Ми щот бил хомо бе хора ... баааа! ТОлкова ли не знаете думички ... па професори ми били!!!

59

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

В БГ има и още един вид силно алчни подвидове на тия човеци са Homo Gerber. Те са хищни,крадат милиони,ненаситни......и много агресивни. Ареала им е широко разпространен. Дори са ликвидирали качествените и умни българи които са напуснали ареала си-Homo Doctors и е останал малко по-nр0ст0ватия ни вид Homo Bai Ganio

58

Анонимен

преди 5 години

Еволюция в България е спряла от 44та!

57

Анонимен

преди 5 години

Homo Cyberneticus няма да има..........................защото хората масово са глупави.............поне 80 от хората, както каза един БГ-професор!!

56

Мухаха

преди 5 години

Земята е доказала, че е способна да се самопочиства от *** и да възстановява природния си баланс . Ненужното и вредното изчезва ..... Спомнете си динозаврите . Господари на планетата .... Били.... Някога .... Днес от тях са останали само няколко шепи кокали по музеите. Сигурно и те са кроели планове да съществуват вечно . Както и ние сега ...

55

Георги Георгиев

преди 5 години

Абе ако ще и на "Супер-Homo Cyberneticus" да се превърнем, Братчедите пак ще са си Братчеди, пак ще крадат ток и берат жици, пак ще си търсят баби за изнасилване и старци за пребиване! Този си начин на преживяване и развлечение им е закодиран в ДНА-то!Тъй че, надежда всяка тук оставете!!!

54

Анонимен

преди 5 години

Комунистическите *** са специален биологичен вид, който не се поддава на евлоюция-изверги!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Какво искаш ти е едно, но какво други ще правят със себе си, теб не те интересува, капиш ?

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Бъркаш. Все едно да кажеш, че къщата ти е и на майстора, дето боядиса кухята, на другия, дето прокара жиците, на третия, дето налепи плочките и на архитекта, дето си сложи печата на проекта.

51

Анонимен

преди 5 години

До СпироТози можел е морално остарял. Вече никой не праща SMSи :)

50

Анонимен

преди 5 години

Човешкият мозък е способен да извършва 38 квадралиона калкулации в секунда с 25-те си милиарда неврона. Създаден е компютър, който работи като човешки мозък с 80 000 неврона. Посредством 55 000 чипа с по 18 процесора всеки или това прави над 1 милион процесора. Постига 200 трилиона калкулации в секунда, за разлика от обикновения компютър, който прави 1.5 милиарда/сек.Но пак е 200 пъти по-бавен от човешкия мозък ...

49

спиро

преди 5 години

Следващата стъпка в еволюцията на човека е Homo Smartphonicus. Ще се отличава с по дълги и гъвкави палци, за да може по-бързо да праща sms-и и да рови из фейсбук и инстаграм.

48

Анонимен

преди 5 години

До HomoМного хомота, малко човеци.....==ударението не ти я ясно, затова го редактирам, за да стане напълно вярно:"Много хомОта - малко човеци!"Аз казвам : "Да свалим хомОтите!"

47

Примат

преди 5 години

Човекът ще еволюира, а *** пак ще си е същият.

46

Шимпанзето

преди 5 години

Някои хора деволюират в кратуни!!!

45

Homo

преди 5 години

Много хомота, малко човеци.....

44

Чичо Тони

преди 5 години

Очевидно е, че сме най-добия еволюционен продукт след като сме на върха на хранителната пирамида. Колкото до бактериите, тяхната еволюция клони към нула. Това, че те са много по-устойчиви в космически мащаб няма отношение към еволюцията тук на земят. А как ще се развият от тук нататъка нещата на земята, това е в ръцете на майката природа.

43

Анонимен

преди 5 години

До 48 аре кат си толкоз ербаб изброй 10 предприятия построени от комунизма дето ги е нямало преди него давай да те видя пара зид