328

Анонимен

преди 5 години

ПРОДЪЛЖАВА ГАВРАТА С НАРОДА ОТ ТЕЗИ ГОРЕ ДЕТО ДНЕС СИ ГЛАСУВАХА ПОИ 6 ХИЛЯДИ ЛЕВА КОЛЕДНИ БОНУСИ,А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТПУСНАХА ПО 40 ЛЕВА КОЛЕДНИ ЕБАВКИ...ЗА ТЕЗИ ТАМ ГОРЕ САМО НАРОДЕН СЪД И ВЪЖЕ

327

Тези

преди 5 години

Въпросните протестиращи, ако се хванат на работа ще имат възможност да си повишат доходите.Сачо, че това са личности които са готови на всичко само не и да се трудят като всички останали.

326

Анонимен

преди 5 години

Незнам дали БСП ще могат дълго да плащат на л.умпените с анцузи. Те все пак са изгладнели от глад. само Нинова изглежда охранена, но това е защото мъжът й работи в Лукойл.

325

Видно е

преди 5 години

Видно е, че протестиращите са га.мени му.три и лум.пени.Именно за това, протестите ще сринат и без това слабичкото доверие, което имат хората в БСП.

324

За протестите съм

преди 5 години

Колкото по-дълго продължат протестите, тобкова повече ще изтънеят бюджетите на БСП и ДПС.

323

Анонимен

преди 5 години

Протестите 2013 година бяха масови,с истински протестиращи,излязоха хора дори в малките градчета,а сороските медии не показваха. Протестите 2014 бяха организирани и платени ,всички го виждахме,само медиите и платените сороски политолози като тези в клипа не.

322

До 327 каскет

преди 5 години

Другарю демократичен каскет, бяхте 5 човека, медиите ви излъчваха по 12 часа на ден в едър план, едни ранички бяхте приготвили с павета.Мислите ли, че може да спрете един милион и осемстотин хиляди, които не работят за Вас и в държавни службички.Ако мислите , че можете, ви липсват важни анатомични органи с които обикновени се мисли.Не може да спрете справедливият гняв на хората.Съсипахте МВР, служби, правосъдие, прокуратура, здравеопазване, енергийна политика, и БГ УНИЩОЖИХТЕ, и НАРОДЪТ!

321

LosHo

преди 5 години

Всички много силни да протестират за цените на горивата. Ок, но защо никой не повдига на въпрос високите цени на лекарства и храна! Там монополът е в пъти по-голям. Лекарства и храна скачат с десетки левове, а не със стотинки!

320

Анонимен

преди 5 години

Оставка..Нови избори...Пак ще изберем ГЕРБ защото комунистиите и депесарите са руски партии- краддци.ГЕРБ са най-читави засега.

319

Анонимен

преди 5 години

Не мога още да разбера как на такава хубава земя живее толкоз *** народ.това е подигравка с нея

318

se

преди 5 години

Всичко ще се провери на местните избори....А за Европейските избори 2019 ще е ясна съдбата на България.Закрива ли се държавата ни или ще съществуваме.

317

Анонимен

преди 5 години

Какво стана 2013 помните ли каскети,ИСТЕРИЯ НАЧЕЛО С БОЛЕН,ама Болен СЕГА УПРАВЛЯВА.След всички истерии ГЕРБ ОТНОВО ПОБЕДИ,но не пожела да прави правителство.Дойде Орешарски и започнаха МАСОВИ МИТИНГИ НЕ ПРОТЕСТИ ОТ ПО 20-50-ТИНА ЛУМ/ПЕНА.Това продължи ГОДИНА И ПОЛОВИНА зашото комундер власт не дава,не са като Борисов,на всяко гов.едо да му се обръща внимание.ПОМНИТЕ ЛИ ОГРАЖДЕНИЯТА ДРОГАРИ И ПОЛИЦАИТЕ?НАкрая екзатният Местан ви свали.Айде опитайте пак,ще управлявате до първия бюджет и АУТ!

316

Ели

преди 5 години

Не, няма да ходим за гъби. Този път всички ще гласуваме и ще гледаме дали малка партия с изявления, че ще върне субсидията от един милион го е върнала. една малка партия гърмеше по медиите, че ще върне милионът, а не го върна, и Минчо Христов го спомена в предаване.Видя ли Минчо Христов и Стела Банкова като партия гласувам за тях.И не ми излизайте с рефрена, когато умираме, че няма алтернатива.Вдигнаха води, ток, газ, петрол, парно без грам икономическа логика.Договорите били тайна за народа

315

ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКИ

преди 5 години

ви грабят *** мозъци !всяка година еврейските банки под формата на лихви прибират повече пари отколкото държавата събира от данъци и такси еврейските банки са "независими" т.е. надзаконови - парите който грабят те ги харчат за глобализация и за унищожаване на работни места не ви ли се струва странно че огромните пари на еврейските банки не се контролират !?

314

Анонимен

преди 5 години

Всички са маскари,ние в провинцията мизерстваме,софиянци са си добре дават им големи заплати да не скачат!

313

gerb logic

преди 5 години

получих бонус за срива на Търговския регистър, значи новите цени на гражданската отговорност са напълно поносими

312

като падне ГЕРБ

преди 5 години

ще доиде на власт еврейката *** Нинова, което заедно с първата си приятелка евреиката Кристалина Георгиева (агент на еврейската Световна Банка за България) ще ви запишат още 30 милярда дълг от които и цент няма да влезе в България, ще ви премахнат 10% данък и ще почнете да плащате по 30% ДОДето за това всички сороски *** в един глас гракнаха за Курнелиязабравихте ли че само до преди 2 години БСП бяха "комунисти" !?

311

gerb logic

преди 5 години

току-що прибрах един милион комисионна от обществена поръчка, значи бедност не съществува в държавата

310

Ели

преди 5 години

Целият криминален елит, независимо от цвят трябва да бъде премахнат.30 г. не се нак радохте. Няма Закон, който да не прочетеш и да не видиш потресаващ лобизъм. Не беше подаряване на ЮП - предаване на БГ. Не бяха огради. Не беше вода с уран. Не беше депутати носят бюлетини. Не беше унищожаване на здравеопазване и лобиране за частните болници. Да плащаме частните училища на богаташите. Да купуваме скъп ток, а имаме централа. Лекарства за рак, купуват от Индия за 300 лв. в БГ 1200.Наглост и циниз

309

за герб дебилите

преди 5 години

заплатата ми ще е висока, ако от нея държавата не ми взима толкова много под формата на задължителни застраховки, данъци, акцизи. Разбрахте ли сега, гербави де били, кой за какво и къде протестира :)))))