12

Анонимен

преди 5 години

До 10КГБ шпионите трябва да бъдат изгонени от божия храм !Вън Ролексите от църквата !Вън всички педофили и КГБ "туристи" от катедралата в Солсбъри !

11

рускиня до 10

преди 5 години

Я виж как се разпенявил. Наистина до ги изгоним от църквата, но въпросът е какво ще правим със западните свещеници, което се развличат с малки момченца от церковния хор? Или това не ти се вижда недостойно?

10

Анонимен

преди 5 години

КГБ шпионите трябва да бъдат изгонени от божия храм !Вън Ролексите от църквата !

9

Зозо

преди 5 години

До ЗозоНикой няма доверие на ДС поп? - Гундяев - КГБ; - Неофит - Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия.Колко истински свещеници избихте *** а?Може да лъжете старците само за парички.

8

Българин

преди 5 години

Православната религия е с дълбоки корени и само тези, които познават детайлите на вековната история могат да вземат решение по такъв важен въпрос. И тук БПЦ за сега действа много разумно като не се хвърля сляпо да защитава едните или другите. Вселенската патриаршия избърза с решението си за автокефалия, което накара всички да се съмняват в това дали не го е взела под външен натиск.

7

Анонимен

преди 5 години

Българската православна църква към Арменският патриарх няма, а се нарича Арменска църква. Украинска православна църква към Московски,Софийски ,Антиохийски патриарси също няма.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма КАНОНИЧНА украинска православна църква към Московският патриарх ! НЯМА ! Има Руска православна църква в Украйна. И Украинска православна църква в Украйна.Едната е канонична, другата не е. Познайте Българската православна църква в България и Казахстанската православна църква в България, коя от двете е канонична ?

5

Зозо

преди 5 години

Запъртъкът пак зацикли. От кога вие атеистите и сатанистите станахте капацитети по въпросите на Православието. Хвалете цруто Вартоломейчо от там го назначиха.

4

Зозо

преди 5 години

БПЦ отдавна е клон на КГБ. Всичко друго са глупости! Всички попове с пагони от ДС служат на Масква.

3

Анонимен

преди 5 години

Старозагорския поп се продаде на сатаната за рубли. И ако това не е политика !

2

Анонимен

преди 5 години

Цървата на КГБ'то автокефална ли е или е към монголския далекоисточен хаганат !?

1

СциганинС

преди 5 години

Църквата е замесена в политическите игри на Прошенко ,тъй като следващата година в Украйна ще са президенските избори ,то Прошенко тръгва да търси дивиденти откъм църквата,щото в момента е на 3 место по соц проучванията и вади този "коз" с отделянето на киевската църква от Русия.... .Между другото Варфоломей е капитан от турската армия.