12

NoName

преди 5 години

Ще им се сгади на биячите, а па после в затвора ще станат "Женски кученца" на баш биячите, понеже са много умни!

11

Анонимен

преди 5 години

Само си помислете какви са биле биячите да тръгнат 6 души да бият 30 кг. момче, просто да беше им викнал само някои и щяха да се разбягват, но сейра си е друго.

10

Анонимен

преди 5 години

Момчето в болница, в безсъзнание, с избити зъби, и няма никой задържан. Това е пародия на държава.

9

Анонимен

преди 5 години

Защо биячите не са задържани? Прокурора си гурно не смята че могат да се укрият или да извършат друго престъпление? Или просто са деца на общинари?

8

гост

преди 5 години

Извършителите установени, разпитани и пуснати!!!??? Ще чакаме прокуратурата да прецени дали ще има разследване? Поне да ги бяха опердасали, ясна е, че пак ще се отърват! Няма наказуемост въобще, как да имат авторитет??!!

7

+

преди 5 години

дАЛИ разликата е голяма между населяващите етноси на нашата територия!? Съмнявам се ,да има голяма разлика между етносите ,но виж по класовият признак и едните и другите живееят по дивашки,за съжаление.Но щом не са замесени роми ,то няма и какво да се коментира-само 7-8 коментара.

6

*/*

преди 5 години

Европейска и ДЕМОКРАТИЧНА. ..това при положение ,че сме на 111 място по свобода на медиите (точно преди ЦАР ),звучи като виц.

5

Анонимен

преди 5 години

Да се хваща да тренира и дастане ММА боец поне да го бият срещу пари иска да стане попче с ролекс и да не го бият като е духовно лице да не се заглежда по чуждите дами. Господ е казал не кради имуществото на ближнжия си и жена му и приятелката му.

4

мреен

преди 5 години

Хм,хубава работа ама бъ(лгарска работа! Е ,още ли важат тези дивашки закони от миналия век и от комунизма и сега в европейска България и демократична България и то в 21 век!?

3

Анонимен

преди 5 години

Тази "новина" е от преди седмица бе

2

Kobi

преди 5 години

Абе това момче баща няма ли. Смърт за такива !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Това е сеирджийството. Всички уж много смели, огромни на приказки. Като протестиращите- смели, писнало им, до не знам къде си щели да стигнат. Полицията арестува техен приятел, всичките мишки обръщат гръб и се покриват- никой не помага. Ей такъв цирк сте всичките. Не смеете увеличение на заплатите си да поискате, излизат на протести да оправят държавата. Вие ли, бе, страхливци? Пред очите ви бият човек вие подминавате и гледате. После мразите успелите и богатите, които помагат на ляво и на дясно