125

Анонимен

преди 5 години

Всички ли зареждат от Лукойл?Ами застани на портала на данъчния склад в Илиенци и всичко ще ти се изясни.

124

Анонимен

преди 5 години

Пишете още и разбивка от заплатите на сондьорите, добили петрола, както и модела и серийния номер на цистерната, доставила бендзина... Не е зле да се знаят тия неща.Има-няма три листа А4 ше стигнат.Клиентите ще си ги платят.

123

Мен

преди 5 години

Не че защитавам Лукойл но всички бензиностанции ли зареждат от там горивата си че цените навсякъде са такива,Шел,омв, Ромпетрол,и други. Уж са с европейски горива там защо не са по евтини от тези на руския Лукойл

122

Kezo

преди 5 години

Кaчеството къде ще го пишaт. Зaщото сaмо боглуци продaвaт

121

gazadjiq

преди 5 години

В България има не малко бензиностанции, които внасят горивото си от Сърбия, Гърция, Румъния, а дори и от Австри! Единстевеният начин да покажем на рашките, че номера им няма да мине и да спрем да зареждаме от бензиностанции с тяхното гориво!Преди да заредите на бензиностанция ги питайте от къде си взимат горивото! Ако е от Лукойл търсете другате! Да ги ударим където най-много ги боли, че да им дойде акъла!

120

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че ушанките ни режат главите, но банкянският хитрец не смее да се обади, защото ще изхвърчи моментално! Иначе търговците обират трохите от целият процес. Няма държава, в която една чужда фирма / лукоил/ да си развява байрака без да се съобразява ни с закони, съд - държавата не смее да и направи проверка!!!!

119

Анонимен

преди 5 години

V irlandiq e 1 33 EVRO ZA LITAR

118

Зозо

преди 5 години

Вземете бележката и си обършете дупетата с нея! Ако ще и на атоми да е разбивката същата работа, като е 3.50 лв/л.!

117

Hans Rus

преди 5 години

Това е нагла лъжа, че акцизът е възможно най-нисък в БГ. Там както и в цяла Европа държавите(псевдодемокрации) дерат кожата на хората. Аз плащам $2.73 на галон (3.785 литра) в Щатите, а в България излиза $4.88 на галон и това при доста различен стандарт на живот.

116

gerb bbb-====bsp

преди 5 години

cena na борсите в момента sort urals който ползваме 66.76$

115

Иван

преди 5 години

Горанов е гений.. Предлагам да не се ограничаваме само с горивата - защо не всички бележки да включват такава разбивка. а да не забравят и отделен ред "корупционна компонента" примерно ...

114

Анонимен

преди 5 години

Това как ще намали цената на горивото?

113

друг

преди 5 години

Брааво на сайта- дневс.Горанпв явно чете какво пишем тук / доколко може и Бойко чете/е и се ограмотяват детова за разбивките го пиша от седмица- ето стигнало е до власттаАми като четат,да видят за застраховкитеДв компоненти- тази за самата кола- константнта /да и преведа-една и съща/и за всеки с книжка ЛИ!НА застраховка на човека.Като върху тази част да се слагат намаления или утежнения.Отговорноста е гражданска!! КОлата не се движи сама.!ети сайта, Боко..не е срамно да знаеш

112

Анонимен

преди 5 години

До дайте бележкитеА ти ми дай твоята разбивка ти каква работа вършиш?

111

Аз

преди 5 години

А на какъв бон ще ми бъде обяснена огромната корупция???

110

Solar Power

преди 5 години

До 110: Искаш още 20 предприятия по 100милиона точно както БДЖ :) ?Луд ли си ! Жалко,че БДЖ-то не го дадоха за 1лев.

109

Ivan

преди 5 години

Днес цената на барел е 55 долара( за референция през Септември беше стигнал 75). Какво правим с цените на горивата сега? Намаляме с 4 ст???

108

Vellizarii

преди 5 години

минимум 30% е чистата печалба за ЛУКкойл!!! А дали сложиха контролно-измервателни уреди на пристанища Варна и Бургас за танкерите? Помните ли Ревизоро кво каза преди 1 год А? Къде са ни рафинериите? И пак ривете, че Бойко бил виновен-НЕ е? софия е задръстена от коли, защо карате тогава? А нямате пари а?

107

Анонимен

преди 5 години

Вместо да повишат МРЗ, те ни тикат касовите бележки.

106

Анонимен

преди 5 години

Е сега като почне едно вайкане как ценоопределянето било фирмена тайна и разни такива алабализми....