101

СС

преди 5 години

Гърция е чак на 10-о място по дължина на бреговата ивица в света, проверявайте си данните! И не са мързеливи по никакъв начин.

100

Анонимен

преди 5 години

В Германия ако българин, турчин, италианец югославянин и др. търси работа. То гърка търси на баницата мекото и на работата лекото.

99

Анонимен

преди 5 години

В България се напълни с пенсионери. Най много са българските, руските, англичани, гърци, германци, италиянци. Младите работоспособни бягат.

98

Анонимен

преди 5 години

Статията е страхотна. От кой е?Несъм ходил в Гърция , но ми приличат на датчаните с техния патриотизъм.

97

Анонимен

преди 5 години

Който знае за Зорба гърка от Никос Кавандзакис ще му стане ясно. Тоя филм съм го гледал на 17- 18 год. И ме впечатли с измамата, лукавството, подлостта на гърка.

96

Анонимен

преди 5 години

До 109. И какво като е най дълга. То и в България имаме дълга ивица бряг Дунав и морето. Но се иска някой да работи не да гледа. Статията е много точна.Същото се отнася и за Дания. Само , че са по руси исъщо толкова мързеливи.Ако не са им чужденците и Германия са си без социални благини.

95

Ташо Акрополис

преди 5 години

Гърция с най-дългата брегова линия в света!!!!!Ало неграмотници по-голяма глупост не бях чел!

94

Наблюдател

преди 5 години

Не виждам гърци в България да имат такива имоти, каквито имат българи в Гърция. Всичките им фирми и банки вече ги продадоха без да видят пари. парите директно отидоха при кредиторите и сеги ни пари (дивиденти) ни фирми. А я вивте къщурката на Плевналиев в Гърция например. А колко още?

93

Ти да видиш...

преди 5 години

Я колка мнаго специалисти имало по гръцките въпроси....

92

Анонимен

преди 5 години

Чак пък толкова подробна информация не ни интересува! Живеят ли гърците добре? Живеят!

91

Факт

преди 5 години

Плъховете бягат на сюрии от потъващия кораб на Ципрас!

90

True

преди 5 години

Гръцката *** гори,бежанци пъплят навсякъде,а маляките бягат тихомълком!Силни са само по площадите,кога крякат за пари!

89

Е

преди 5 години

Дай на Карагьозис кирия и далавера,па му гледай сеира

88

бай ганю

преди 5 години

балкански чалъмии ние сме така само че не сме се облажили като тях на време с лесни пари

87

Професор

преди 5 години

Повечето гърци са ниски, защото са им казали, че като пораснат ще трябва да работят.

86

ГРЪК

преди 5 години

до ЦРНИЯ ГРЪКЦуди и се мае, кое е по-дубре? Етиопсцки църен ген или булгаристанцки анадолски ген?

85

до 96 До кредитджиит

преди 5 години

Ти си откровено за лудницата. "С потресаващ деографски прираст"? Абе, ти, тия думички знаеш ли какво означават? Знаеш ли какво си написал? "с времената, когато я карахме на вересия" - а сега как я караме? С производство на тикви ли? Айде, тикви поне да бяха. С някакво производство?

84

Анонимен

преди 5 години

До ЦРНИЯ ГРЪКВсите са с кафява кожа. Просто ти давам пример, че латиноамепикатците имат кафява кожа като гърци, италианци, испанци, португарци и т.н., не казвам че латиноамериканците са средиземноморци...Ще те хвана за ушите и ще те дигна да рипаш с крачета бе зайко.

83

До кредитджиите

преди 5 години

През комунизма и 90-те имахме дълг до небесата, та чак 2 пъти фалирахме. Сиреч, самата история доказва, че заборчняването е лошо. Сега не живеем добре и наистина сме с потресаващ демографски прираст, но въпреки това сме по-добре в сравнение с времената, когато я карахме на версия. Пак ще го кажа - на сегашното ни дередже сме именно заради паразитиращо мислене като вашето, тарикати комунизирани! Който не работи, дори милиарди дългове да изтегли, пак ще е зле.

82

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че маляците са си таковали таковата но казвам че ми харесват хората със средицемноморски тен, сред тях има много красиви жени, кано италианки, латиноамериканки и т.н. включително българки. Има много българи по-кафеви, но не са роми, а по-южен тип. И кво?