64

Анонимен

преди 5 години

Най добре е да дойдат фадроми те.

63

КВО СТАА ,БЕ...

преди 5 години

..НАЛИ БЕХТЕ БЕДНИ И БЕНЗИНА ВИ БЕШЕ СКЪП .....ХА,ХА,ХААААААААААА...КОЙ ВИ ДАВА ПАРИ ДА СИ ПЪЛНИТЕ РЕЗЕРВОАРИТЕ И ДА СИ ДЖИТКАТЕ НА ПРОТЕСТ , С ГОуФОВЕТЕ ...А !!???КАЖЕТЕ , КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ ,БЕ ...МОЖЕ И НИЕ ДА ИЗКАРАМЕ ЗА ПО ТУБА БЕНЗИНЕЦ...??!

62

Край

преди 5 години

Аз протестирам и настоявам да съм по богат. Не съм виждал по-безидеен и по безсмислен протест. Единствения начин да се промени страната е да се смени начина по който се формира властта - става със смяна на избирателната система. Това обаче този народец нито го схвана нито пък настоя да стане. Сега викайте неволята.

61

Анонимен

преди 5 години

От София до Перник - на всеки стълб по един гербераст.Първо Борисов, като привилегирован. И така наред

60

Анонимен

преди 5 години

Простите гербераци си измислиха едно плашило `***` и сега блеят до втръсване. *** гледайте си до къде сте докарали държавата, до уши сте затътали в л.на , ама не *** ви е трън в очите.Е, на нас не е. На нас вече ни се повръща от идиотизмите ви.АЙДЕ, МАХАЙТЕ СЕ, НАКАРАЯ ДА НЕ СТАНЕ ИГРАЧКА-ПЛАЧКА.

59

Арагорн

преди 5 години

*** настъпват по кръстовищата, качени на бангиите си.

58

настоявали

преди 5 години

били,хахахаа,що не започнат да настояват да работят и да спрат да крадат тия наглеци,то с настояване не става

57

Панталей Партизанина

преди 5 години

Гражданите на град Перник са прави. Но Г-жа Нинова има план в град Перник да се премине на 4 дневна работна седмица и доходите да се удвоят. Това обаче може да стане само ако БСП управлява а не Герб.

56

Анонимен

преди 5 години

Гербавите *** е крайно време да разберат че не е нужно да симпатизираш на БСП, за да си против крадливата им, антибългарска партия!Нужно е просто да си нормален човек

55

до 64

преди 5 години

Говори глупости. Micro Focus е международна компания. Решава да затвори офиса си в София- голяма работа. Офиси големите компании затварят по цял свят. Ние затворихме офис в Торонто и отворихме в Монреал. Затворихме в Сидни и отворихме в Мелбърн. Разбира му тиквата от бизнес. И не, никой не е останал на улицата- има си обезщетения и рай за всеки IT специалист е да го съкратят с обезщетение (моето е 75000лв.), защото хем има тлъста пачка, хем си намира работа за 2-3 седмици най-много.

54

Гробокопач

преди 5 години

Бунт! Востание! Долу Тирана!

53

Анонимен

преди 5 години

Искрено се забавлявам, четейки коментарите. Из форумите- огромни мъже. На работа- по-ниски от тревата, не смеят устата да си отворят за увеличение, защото всичко е ясно- страх ги е, че няма да си намерят друга работа по разбираеми причини- некадърни, мързеливи. По протестите уж единни- някакъв кeлеш го арестуват, а другите "смелчаци" вместо да се намесят, обръщат гръб. Ей такива плъхoве канaлни сте нискоквалифицираните хора. Страхливи роби, които ще си работят за жълти стотинки. Сами го правите.

52

Анонимен

преди 5 години

Ей работещия УЖ в ИТ сектора дай да видим коя е тая фирма дето освободила 300 при положение че се търсят хиляди.ДАЙ ДА ВИДИМ КАКЪВ Е СЛУЧАЯ!

51

Анонимен

преди 5 години

Oтрeпки гербави, спрете да ми говорите за БСП - та, МСП - та, а просто СПРЕТЕ ДА ВДИГАТЕ ЦЕНИТЕ защото вече не се търпи, разбрахте ли!Не ви е виновно БСП за това че вие постоянно вдигате цените на всичко!ГЕРБ и крадливите патриоти вдигате цените, а не БСП!

50

Анонимен

преди 5 години

Дайте пари да дадем. Който работи е бунак

49

Стили

преди 5 години

Евала Перник.

48

Антикомунист

преди 5 години

Мразя комунистите.

47

Анонимен

преди 5 години

Да отидат да протестират и пред дома на Митко Корнелов,той работи в управата на ЛУКОЙЛ,да го питат що така бе бате Мите.Обаче той пък ще им каже,ми ето бе цените падат за кво сте дошли.Та като паднаха цените и днес хоп ново искане от перничане-искаме повече пАри,е и аз искам ама да не е мандра това.ЧУвствам как ако Корнела дойде на власт/да не чуе дявола/тая ще настрои София,Варна,Пловдив против България защото иска с голяма тесла да увеличава данък общ доход на хората с по-високи заплати.

46

Анонимен

преди 5 години

35 000 ПЛАТЕНИ ТРОЛА работят за ГРОБ срещу десетки милиони на месец!Повече са от българската армия!

45

Млад протестър

преди 5 години

Колко плащат, че нещо съм и аз без работа и пари?