5

Спиро Киров

преди 5 години

до 4 - свойНе мислиш ли,че Модрич, Зидан и Пирло са повече изпъквали като плеймейкъри а не черноработници/ ако и да приемем уговорката,че големите футболисти никога не са добри само на една позиция/?По принцип винаги градивното се помни, което е и нормално и по-добре разбира се. Но за отбора е важен всеки, дори и черноработника, например Дирк Кайт.

4

Свой

преди 5 години

Един смислен коментар видях и това е на номер 1 . Не всички могат да бъдат Стоичков ,Роналдо ,Батистута ,Марадона ,и Пеле това което е направил Стилян за Астън вила феновете са го видяли и оценили и затова толкова силно го подкрепяха в борбата с левкимията . В Футбола за жалост повечето имена ,които се помнят са или на нападатели или бекове тези които вкарват а черноработниците в средата на терена ,трябва или да си Зидан Модрич,Пирло много са малко за жалост .

3

Анонимен

преди 5 години

чак пък икона... Помня 1982 г. , когато Вила стана еврошампион. В тоя състав са иконите на клуба. при Стилиян бяха във 2 дивизия.

2

Анонимен

преди 5 години

do 1 Книгата на Стоичков няма да я купувам и да я чета.Виж документалния филм "Стоичков" е велик. Направен един път! За Стилиян какво да кажа.....Едно голямо браво, че се е излекувал от рака, но като успехи в националния и на клубно ниво ...семпла история. Нито филм може да се направи за него за да те грабне( както "Сточиков"), нито нищо.П.С. Левскар съм впрочем.

1

Анонимен

преди 5 години

Стилян е успял човек. Успял е с труд, а не с мързел и чакане. Иманно това, в материален план му дава известен шанс в борбата с болестта. Бедният ще има много по-ниски шансове. Затова аз лично се радвам за него и му пожелавам още дълги години да изпитва това, което сега го прави щастлив.