17

Анонимен

преди 5 години

Шаш и паника на балканите :) Даже и Юнкер се почесва :)

16

Анонимен

преди 5 години

Ауе до вчера Руманя беше пред нас ;-) Днес кво стана....Язък троловете няма да могат да казват, че тквата позволи да ни изпревари руманеско....

15

Анонимен

преди 5 години

Ние да имаме производствата и стандарта на Румъния пък да ни наблюдава бюрократичната диктатура в Брюксел.

14

Решетников

преди 5 години

А за Бългсрия отпада мониторинга по отношение независимостта на съдебната власт. Алооо, прецедента Гадев, излез сега и обясни какво каза по този въпрос.

13

до 7

преди 5 години

Не съм човекът, с когото спорите, но средната заплата в цигaнcкa Румъния е 510 евро. Не се прави на интересен- официални статистики има в интернет навсякъде. Провери си. Мениджър съм в IT компания и за една и съща позиция в София и Букурещ разликата е 40% в полза на София. Разпоагам с факти, а ти с празни приказки. Боравя с реални статистики, а ти- отново с празни приказки. Сигурно според тебе и у нас средната заплата е 300лв., а?

12

Анонимен

преди 5 години

освен нашите гавази да са си платили за доклада - друга логика няма!! прокурорски произвол , бягащши затворници ,падащ търговски регистър , овладяване на бизнеси през офшорки , липса на закон за картел , липса на закон за раздаване на необезпечени кредити , продаване на паспорти под масата, горене на документи в полето .... циркът е пълен!!!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

СРЗ в Румъния 410 евро в България 240 евро нека да е катастрофален доклада за тях.

10

Гербер

преди 5 години

До 7. Само злобичка и завист виждам в твоя коментар, да та *** в червения бокллук. Колко сте мръсни и как винаги на бялото казвате черно, ако не е червено.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонименпреди една две години ни ги хвали Борисов че били понапред от насна цоциалистическо правителство дори месец-два са му достатъчни да се oсeре. А на нашите камунета и 2 дни им стигат :)

8

Tronald Dump

преди 5 години

Не знам къде го видяха този наш напредък. Но да не забравяме, че Кирчо гела получи 200 млн по плана "Юнкер". Дали пък част от тези пари не се върнаха на запад, за да видят чиновниците "напредък". Жалко, западния свят отново ни обърна гръб и ни остави в ръцете на болшевишките орди, чужди и наши. България все така остава едно обречено и забравено от бога място... Тежко ни на нас, нормалните, мислещите...

7

Анонимен

преди 5 години

Кво стана бе, нали много я хвалехте Румъния за борбата с корупцията?

6

до 2

преди 5 години

Герберастче, румънците винаги са били по-напред от нас. Явно не си си показвал носа навън от село.Средната работна заплата в Румъния още от края на миналата година е 850 евро.Северното ни Черноморие е пълно с румънци, които харчат като за световното, а не като родните ганчовци, които ходят в Гърция с пълен багажник от ЛИДЛ и ги е страх да похарчат 3 евро за бира.

5

Анонимен

преди 5 години

Тая статия трябва да ни успокои ли????Не само ние зле.................хаха!!!Това ли е основната идея, манипулатори гадни???

4

Анонимен

преди 5 години

Румънците живеят по-добре от нас! Голям праз за някакви си доклади!

3

Евробюрократ

преди 5 години

Това е катастрофа, сега нема може да плюскаме на аванта в Румъния манджи с грозде и компот от зарзали и да им натрисаме там малко бежанци, ако всички станат като румънците и като Орбан де ще ядеме бе, подъл и несправедлив свят.

2

Анонимен

преди 5 години

И кво ся - джендърите доволни от Тикволандците, а недовони от Мамалигите.Що така, бе Ленче ?

1

Анонимен

преди 5 години

Смях! А преди една две години ни ги хвали Борисов че били понапред от нас.А то било проформа.