34

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на бате не е в наблюдението, а че иска еврозоната, ама без да е фалирал и напълно зависим от кредитори като останалите южни членки. Така изведнъж от либертарианско и всяка коза за свой крак общество започнаха да му излизат по улиците да искат бюджетни разходи- за децата, пенсиите и какво ли не. Няма как да влезе при другите крастави магарета в еврозоната без да хване краста. Тогава, обаче, ще му обяснят, че показателите не са му добри и трябва още да бори корупцията...

33

Анонимен

преди 5 години

тая ЕК глуха ли е ? или и тя има финансов интерес от това ,че България е най-бедната ,че в Бг Безнаказано се краде и източва,че народа е оскубан до кожа и обезверен .ГнусННо лицемерие 1

32

Анонимен

преди 5 години

Баце снощи е ударил една шайба до ЕНП-то и е заревал за помощ. И това е първата помощ.Ако стане по-натегнато може и Сорос да се включи. Като през 2013-та.Не мой така наш другар да пропадне.

31

До 30

преди 5 години

До АнонименУспокой се малко бе, гербав...много си се развълнувал от "големите" успехи на твоя вожд...Държава няма...институции няма, съд и прокуратура няма..няма и полиция...Вие това не го ли виждате, слепи гербери??

30

Анонимен

преди 5 години

Жалко!Предпочитам разните ни полицаи и магистрати да ги наблюдават нон-стоп!

29

Анонимен

преди 5 години

Я да се стягаме за протестите! Има 1 приказка-кой каквото прави, за себе си го прави! Така,че,---дружно,братя българи!П.С. Помните ли Парламента 1997?С Иван Костов? Ако не-вижте го в нета.Колелото се върти и сега е дошло до онова положение!

28

Менда

преди 5 години

Само малко съм бременна!

27

Анонимен

преди 5 години

. Не не е случайно хазната е празнаЗащо лъжи бе ***!? Ние сме под валутен борд и сме длъжни да спазваме строга фискална политика. Само комунистическите yтpeпки не спазват тази дисциплина и кражбА колкото може. Затова те като дойдат на власт, от ЕК ни спират ВСИЧКИ ЕФ, ВСИЧКИ! Всяка ваша публикация е пълна с най-долни и гнусни лъжи!

26

Анонимен

преди 5 години

Лоша новина за България.Вместо да засилва контрола, Европа го намалява...от постоянното реване на мутрата.В България няма съдебна система, разделение на властите и рабоещи институции.На една Европа разчитахме да озаптява тези кръвопийци и крадци...но и тя ни предаде.Жалко.

25

Анонимен

преди 5 години

Ако идеята на ЕК е България да изчезне, да справят се чудесно управляващите.

24

Анонимен

преди 5 години

Управлението в България се справя добре със задачите - населението устремно намалява.

23

Анонимен

преди 5 години

Леле тоя като го вида и ми призлява.

22

мак

преди 5 години

Захаросани твърдения. А живота си тече, става все по-скъп, само за някои във властта е по-добре, за тях има напредък, пари, бонуси колкото щеш, пътувания за сметка на държавата, пей сърце.

21

Анонимен

преди 5 години

Сламка за давещите се управляващи от братската ЕНП!

20

Анонимен

преди 5 години

Спират наблюдението щото евро.грйските присъединителни фондове свършиха. Мислите ли че случайно цените на всичко литнаха. Не не е случайно хазната е празна и трябва да се пълни. А как да се напълни като икономика няма. Ами много лесно. Вдигат данъците на оФцете и хазната се пълни но се пълни дотолкова колкото да има мангизи за дупетатите министрите и лежачите в администрацията. А какво става с оФцете ли. Ами те си пасат тревичка и пииват по една дтудена водичка.

19

Анонимен

преди 5 години

ЕК усетиха, че стола на техния човек в България се клати, и му подават едно рамо да се закрепи. Сега ще ревне, че са единствени и незаменими.

18

Анонимен

преди 5 години

Просто им омръзна в Брюксел да разпечатват едни и същи истини всяка година, а у нас да не се променя нищо. Със или без доклад, те си ни оформят като буферна периферия на Съюза с всички произлизащи от това негативи и пасиви. Жалко за децата ни. Нашата е ясна.

17

Анонимен

преди 5 години

Я, страхливата банкянска мишка най-после изпълзя от дупката.

16

Анонимен

преди 5 години

А доносниците на фондацийна издръжка какво ще правят?

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя изпълзя от канализацията.Реши да ни покаже лик да не го забравиме ептен.