69

Анонимен

преди 5 години

Ами,преди да се проведе "мероприятието" от хибридната война,се проведе подобното с държавите от Източна Европа,като резултатите по отношение на разрушаването на икономиките бяха напълно идентични,а разликата беше по отношение на "редуцирането" на населението - в Източна Европа, то беше директно прехвърлено в Западна,като работен ***,докато арабските страни първо минаха през "гореща" фаза,а сега се провежда масовото преселение на плевелът,който да ликвидира цяла "Европа"!

68

Анонимен

преди 5 години

"Днес всеки трети човек в арабския свят е по-млад от 23 години, тъй че за идните 20 години регионът ще има нужда от поне 50 милиона нови работни места. Само че никой не знае откъде ще се появят те. На този фон можем да се опасяваме, че без дълбоки политически и икономически реформи държави като Египет, например, скоро могат да станат неуправляеми."Нали някой трябва да обслужва тези хора. Да призвежда,да топли ... икономиката се създава от хора за хора. Никой не прави "работни места" ей така...

67

Анонимен

преди 5 години

Защото беше "Ислямистка пролет". Не се провали, беше успешна ислямистка пролет, която вече 7 години цъфти и дава плодове като имигранти в Европа. Някъде беше прекратена с военни преврати, като в Египет. На други места стана като полигон за Великите сили да си мерят ракетите.

66

Анонимен

преди 5 години

Заради първата част на словосъчетанието - "Арабската"...

65

Анонимен

преди 5 години

До SharkНещата се случиха точно така, както искаха САЩ. На тях не им трябваха силни арабски страни, а размирни територии, където да изнасят оръжията сиТочно така, силни арабски страни иска православна Русия!

64

Стратега от Мировяне

преди 5 години

Ами вижте, Вие виждате какво е положението.Не е като у нас плюс 5, плюс 7 градуса Февруари месец.

63

Shark

преди 5 години

Арабската пролет не е провалена. Нещата се случиха точно така, както искаха САЩ. На тях не им трябваха силни арабски страни, а размирни територии, където да изнасят оръжията си.

62

Ветрувианския човек

преди 5 години

До полуидиотите:това на снимката е знамето на Тунис , не на Турция.Арабската пролет е изкуствено създаден конфликт от големите Европейски държави и САЩ. Арабите по своята същност и най-вече от религиозни причини са лесно управляеми и манипулируеми.

61

Истината

преди 5 години

Дойче велеКакто винаги нищо вярно в "анализа".Трябва да се прави разлика за гкого арабската пролет е провал и за кого не. За САЩ и останалите държави, които свалиха неудобните за тях управляващи чрез уж народното недоволство, арабската пролет беше и си остава успех - няма ги управляващите, които не им се подичняваха. За излъганите араби, арабската пролет е провал. Ситуацията в България е мнго подобна след 1989 година. за едни демокрацията е успех, но за повечето хора е провал.

60

Анонимен

преди 5 години

Говорим за арабска пролет, но защо на снимката се веят турски знамена ????Znameto ne e tursko a tuneziyski !

59

Остров Тамбукту

преди 5 години

Финалния абзац от книгата" Линкълн" вдигна котва и бавно се отдалечаване от брега. На високата му мачта, както и на двата крайцера се развяваше знамето на Съединените Американски Щати--символът на свободата и демокрацията, както го наричаше контраадмирал, а над остров Тамбукту се издигнаха гъсти облаци от чер дим и пламъците на пожара достигнаха до самото небе

58

Анонимен

преди 5 години

"бунтът на арабите беше резултат от кризата на националните държави в региона а не негова причина."================С тези псевдоаналитични драсканици се опитвате да ни заблудите и излъжете, но няма да успеете. Много сте повърхностни.

57

Анонимен

преди 5 години

"мирен бунт срещу жестокия режим на клана Асад" голяма глупост, Сирия беше райска градина преди краварите да окажат финансова, техническа и логистична подкрепа на ислямистите. Това правят за пореден път - в Сърбия, Ирак, Либия и т.н.

56

Кратун

преди 5 години

Причините там, у нас и навсякъде другаде по света са едни и същи - алчност, егоизъм, гордост, жажда за власт, неморалност, омраза.

55

Рускиня

преди 5 години

Сега европейски и американски *** се сетили за това ,че изтока е станал като бомбен склад. А къде бяха техните мисли, когато подпалвали цветни революции. Най големите международни престъпници - Обама, Клинтън, Блеър . Да горят в ада,който причинили на арабските страни

54

Анонимен

преди 5 години

Защото не са дорасли за да живеят в нормален свят и общество.

53

Много е просто.

преди 5 години

Прасето си обича *** и да се рови в калта.Поради това всеки народ си заслужава съдбата. Никой не може да надскочи възможностите си. Както България не може да достигне стандарта на Германия, така и арабските страни не могат да станат демократични.Всяка голяма промяна на национално ниво изисква смяна на поколенията. Старите поколения не могат да построят нова система защото мозъците им са увредени.

52

Анонимен

преди 5 години

***, толкова лоша карма си докарваш с тези преводи на дойче веле, че не ми се мисли в какво ще се преродиш.

51

Анонимен

преди 5 години

Където е стъпил Американски ботуш! Нищо добро не се е получило! И кой реши.Че Американският модел.Е правилният.за човешкото развитие ? Америка разбира се!Но с времето се оказва че НЕ Е!

50

Анонимен

преди 5 години

До 58Костов............разбирам, знаем за какво го мразиш!Един от унищожителите на България............с неговата престъпна и *** приватизация!Но Селин Дион какво лошо ти е напоравила!!