85

Анонимен

преди 5 години

Бензинът при БВП беше още по-малко скъп, но тогава никой не протестираше.

84

Анонимен

преди 5 години

Явно ги бива повече от нас, защото ние нищо не можем да оберем като човешки потенциал. Даже ромите взеха да се изнасят. В същото време, нищо не можем и да създадем. Тук-там по някой се бори с вятърни мелници.

83

Анонимен

преди 5 години

Бочко си лети нонстоп по разни приеми и се забавлява,Вальо Златния се къпе в злато,а ние сме между небето и земята.Спилбърг да дойде да направи филм за нас.

82

Анонимен

преди 5 години

Дреме им на Лукойл, че някое си човече се разпенявило от завист и злоба. Да е живо и здраво.

81

Анонимен

преди 5 години

Мъжът на Нинова пляска карти с него.

80

Математик

преди 5 години

Един Барел петрол (да не се бърка с банкянски варел джибри) е равен на 160литра.Един литър по днешния курс на долара е 0.74 бг стотинки.Акциза е 1 .05лв.нагоре ввче смятайте сами.

79

анон

преди 5 години

все пак не бива да се забравя, че западна европа и великобритания са богати, защото в последните 10 години обраха целия близък изток (чува се даже , че и на са и бил паднал стандартът), източна европа, каквото беше останало и африка, макар последното да не е новина, а не защото са умни, работливи, няма корупция или го могат по - добре от другите. така погледнато те и не могат да са пример за подражание или еталон - мярка

78

Бочко

преди 5 години

Не мога да счупя хатъра на Вальо,приятели сме от 20 години.

77

до 73

преди 5 години

Ти си се побъркал.В провинцията хората се считат за богати,ако взимат над 30 лв на ден.В кой свят живееш? Не всички работят в центъра на София.

76

Анонимен

преди 5 години

Лукойл са декларирали 16 милиарда лева приходи за последните 4 години,но нито лев печалба.Това е официално, от министерство на финансите.Ето я голямата мафия! Два толупа-банкянски и правешки+руснаците ни правят луди.Междудругото Лукойл обяви че замразява цените в Русия.

75

redordead

преди 5 години

15 лева на ден х 22 работни дни в месеца средно са 330 лева, което е 180 лева под минималната работна заплата.Ако работите на черно и не сте защитени от закона с договор си е ваш проблем, че сте се навили на такава сделка.Ако всички отказваха да работят при такива лоши условия, работодателите рано или късно щяха да ги подобрят, но винаги се намира, някой, които се навива да работи за без пари. Навремето в САЩ, синдикатите са стояли с бухалки пред фабриките, за да не позволяват подобно нещо.

74

Анонимен

преди 5 години

Има един който стои на пулт с копчета и като почнат протести сваля цената на горивото натискайки стрелкичката надоле и като спрат протестите натиска стрелкичката нагоре и цената се качва.

73

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че ще паднат цените. Цените на българския пазар на горива са ориенталски. Пазарът е ориенталски и удоволствие за продавача е купувачът да се пазари и цената да падне тогава. Трябва да се съобразяваме с Ориенталския пазар на горивата в България и да се отнасяме с него точно, както към Ориенталски пазар на горивата и неговите правила.

72

Анонимен

преди 5 години

А как е в Германия, как е в Германия, колко зима германеца?

71

Анонимен

преди 5 години

Англичанинът взима между 80-100 паунда на ден,говоря за бачкатор.Това прави около 200-220 лв,докато българина взема 15-30 лв на ден.-Няма българин, който да взима под 50 лв на ден. Квалифицираните взимат от 100 лв нагоре.

70

Наивник

преди 5 години

При два пъти по нисък акциз цената ще е под два лева, потреблението двоично, икономиката ще расте, цените ще са съпоставими с нивото на заплатите, държавата ще събира същите приходи от акциз и 50%повече ддс от повишено потребление на други стоки. Но... Инструкциите от Брюксел и Вашингтон са други. Дране и доене до кръв.

69

Анонимен

преди 5 години

Давайте да искаме всички. Ис-ка-ме. Повече пари, по-добър живот. Правителството да излезе и да раздава пари на всички които искат, мир да има.

68

Смешно е

преди 5 години

Комунистите 1 протест не може да направят. Няма как бензина да стане 15 ст. Няма как Корнелия да дойде на власт, ко ревете само !?!?

67

Анонимен

преди 5 години

Уплашиха се.В Централна Европа бензинът е малко над нашия на цени, при двойно по-големи заплати.

66

Анонимен

преди 5 години

Лукойл откакто са в България твърдят, че работят на загуба за да не плащат данъци-това може да се провери.Откакто са в България са ощетили държавата със десетки милиарди.Кой ще прави бизнес,ако 20 години е на загуба всяка година? Руснаците плащат подкупи на бг политиците за да ни дерат кожите,това е истината.