14

Анонимен

преди 5 години

На 77г . бабата защо й е да се лакирва ноктите? Това не е трябвало да го споделя, че ще чуят ало измамниците, че имат пари в излишък и може да ги нападнат. Дано има кой да ги пази.

13

Анонимен

преди 5 години

До 6Къде е написано че мъжа трябва да е шут от цирка!? Нещо изкривяваш нещата. Претенциите на мъжете са големи към жените. Дали Лалко е натяква че е надебеляла или че е погледнала мъж. Толкова са дребнави мъжете че от нищо правят големия скандал. Или решават да се скара с жената като я обиди и ядоса. Дребните неща развалят отношенията.

12

Анонимен

преди 5 години

Пацо веднъж не е изневерил на Лалка. Лалка никой не и знае кюлотите.

11

Анонимен

преди 5 години

Сладури! Човеци!

10

естествено

преди 5 години

не за 100,ами и за 200 годишнина ще правят планове,цял живот лежане,никакви грижи,така живеят всички българи,няма болест,няма нищо,от какво да умрат,накрая все пак умират от алчност,като разберат,че не могат да заграбят света,както са си мислели

9

Анонимен

преди 5 години

правят планове за 100-годишнината от сватбата им.Днешните и 5 години не могат да изкарат. :))

8

бай Тъпчо

преди 5 години

Ами вижте се младите бе-тоя де го е писал, пет минути не може едно име да запомни-започнал с дядо Пацо, пък завършил на Пачо.То и риза да му купи файда няма вече...Написал-сбъркал, ама прочети си го и го поправи бе, как може ей тъй да го оставиш да ти се подиграват хората...На туй му се вика липса на отговорност а нея няма ли я-огън да те гори...Ей, младите, оставете присмеха и подигравките настрана, и ръка целувайте на старите и питайте на нещо да ви научат, защото скоро няма да ги има

7

Анонимен

преди 5 години

А кой от двамата е бабата и кой дядото, че не се разбира от снимката?

6

до 5

преди 5 години

Брейййй, ти да видиш! Искала някой да я забавлява с финес. То мъже навремето може и да е имало, но от тях не се е очаквало да са шутове с хумор, които да забавляват!Нормални мъже има и сега, но явно не ги искаш такива. А и не е толкова трудно, човек да се досети, какъв тип мъже харесваш и после се чуди що били такива! Апропо, ако трябва да меря с твоят аршин, то и жени вече няма!

5

Анонимен

преди 5 години

Къде сравняват днешните мъже с това поколение!? Мъжете днес са нищо друго, освен чувал с неоснователни претенции към жените си и безкрайно арогантни и груби. Чувството им за хумор се е изродил в саркастичен илюзорен изказ. Освен да усмиват собственото си "Аз" в умението си да засегне жената се получава простоват недодялан грую. Едва ли мъж, уважаващ жената ще си позволи да се държи с надсмешка и подигравателен тон.Достатъчно красноречив за да не бъде отразен от достатъчно уважаваща себе си жена!

4

додо

преди 5 години

Да са живи и здрави , а колкото до измамниците не на всички акъла им е в ***-няма възраст ,който се е родил такъв то е за цял живот.

3

Чачо

преди 5 години

Последно, дедото Пацо ли е или Пачо?

2

1

преди 5 години

Да са живи и здрави хората, поне не ги облъчват с простотии всеки ден!

1

Анонимен

преди 5 години

Ало измамниците - към Тетевен!