69

изнервен

преди 5 години

Ами те тези доходи не падат от небето. Нали трябва да се изработят.

68

Анонимен

преди 5 години

Тези в удобните кресла се самозабравиха. Нека да се разменят с един пенсионер с 200 лв. доход и да пробват да живеят 3 месеца с тези пари. Да плащат ток, вода и т.н. да ходят някъде си на доктор и да се мъчат да живеят. Сития на гладния не вярва. Колко хора работят за смешни заплати от тъй наречения бизнес в Бг. Всички в тази страна живеят на гърба на бедните. Сега се опитват да ги свалят и от таратайките им и никой не мисли, че той ако има няма да е с такава кола. Първо се вдига дохода и после

67

Анонимен

преди 5 години

Той синдикален лидер от небето ли е паднал. Нали участват в обсъжданията за размера на минималната заплата и куп други срещи на тристранните съвети, които касаят доходите. Мизерията в България се случва с тяхната благословия, заради което си получават тридесетте сребърника от държавата.

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Ако се съмняваш, че в България има синдикати, виж перото в бюджета за издръжката им.

65

Анонимен

преди 5 години

До СвиленГорива се внасят от Гърция, Румъния, Сърбия и Австрия. Пред техните посолства ще има ли протести? А пред къщата в Драгалевци на тоя дето продаде нефтохима протести ще има ли?

64

Анонимен

преди 5 години

Изказал се господин П Димитров . А то Синдикати в БГ има ли . ????

63

ами

преди 5 години

при тези "гервански" нива на гражданската отговорност, цени на горива, винетки и т.н нищо по-малко то германска заплата не може да е задоволително - значи 5000 евро доход на човек ще ни устройват.

62

Анонимен

преди 5 години

Добре че ме светнаха, ако не бяха ми обяснили, че тия по улиците са олигархията, никога нямаше да ги позная - много добре са се дегизирали.

61

Свилен

преди 5 години

Протестът за високите цени на горивата трябва да се състои пред руското посолство. Как Лукойл образува цените си знае само един човек и това е диктаторът в Кремъл! Сега той просто си организира протести за да си постави свой човек на власт. Бойко не го слушка и само го ядосва.

60

Милиционер

преди 5 години

Няма недоволство! Всичко е провокация на Президента и БСП! Страната процъфтява! Всички са щастливи и доволни/ с изкл. на БСП и олигарсите/. Така си обясняват нещата в ГРЕБ! И на нас ни ги обясни Цвъ.Цвъ. сутринта! Абе, как хубаво обясняват тези хора, направо ми стана гузно! И Мента Стоянова и тя! Мислят за нас! Казаха, че всичко е наред и готово! Няма проблем! Ей така ми се отпусна душата, като ми обясниха положението! Ще отида до Топлофикация, да предплатя за следващия месец! Щото и те идат!

59

Анонимен

преди 5 години

Откриха Америка, че проблема бил в доходите. Естествено, че милионери срещу мизерия няма да протестират.

58

До КНСБ

преди 5 години

До Пламен Димитров лидерът на КНСБ Вие като лидер на КНСБ, какво правите? Какво направихте? Как подкрепихте хората? Какво организирахте? Как защитавате вашите членове? Дори и да ви се оплаче някой, на никой не помагате. Изобщо за какво съществува организация като вашата? Хубаво е да кажете каква ви е заплатата на месец и на работещите при вас за нищо правене!!!

57

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ откри топлата вода.Само, че с това крадене откъде пари?И за да могат и да крадат и да хвърлят по някой лев на овцете да не блеят, дигат цени.Така си е оща от Борисов1.А ако има някоя недоволна община или кмет, устата му се запушва пак с пари.ЕЛЕМЕНТАРНО.Така се купуват и избори. Баце му е намерил цаката.Само, че в нормалните държави се дават пари не да не пукнеш от глад, а за да се вдигне стандарта на живот. Герберастите на са чували какво значи това.

56

аз

преди 5 години

А защо да не са организирани??? Дори в тоалетна да идеш пак си иска организация, камо ли да се протестира. Дори трябва по-добра организация, синхронизация и уточняване на конкретни искания. А синдикати които не застават до протестиращите са "миши" синдикати.

55

Анонимен

преди 5 години

Тия от КНСБ защо се наричат синдикалисти, а не коментатори на държавна издръжка? Тяхното място е при протестиращите, а не в студиото.

54

Анонимен

преди 5 години

В западните страни синдикатите веднага застават зад такива протести, участват активно и се заемат с организацията им. Тук само като наблюдатели ги коментират от телевизионните студия. Българските синдикати са на държавна хранилка, получават от държавата издръжка, за да кротуват и не помня от много години някой синдикат да е организирал някъде протест срещу каквото и да било - участват в някакви тристранки, където се вземат решения на тъмно и най-много да кажат вяло, че с нещо са несъгласни.

53

Анонимен

преди 5 години

Логично е с доходи. Да сте видели недоволен от мизерията, в която живее, депутат или политик?

52

Анонимен

преди 5 години

Че то има ли някой, който да не иска по-високи доходи?Ама трябва да си адски *** да вярваш, че баш бандата от БСП ще ти вдигне доходите.

51

ники

преди 5 години

Та червената 4у-*** ако ни управлява по-добре ли ще е според вас умници такива?

50

Анонимен

преди 5 години

Ти си по ***.не си прави илюзии.