9

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава работи на принципа - "да отбием номера". Хайде да не се заблуждаваме, госпожа.

8

Хмм

преди 5 години

Престанете да се оплаквате от държавата. Онзи ден се прибирах от Своге и баш на 3 завоя един след друг, при маркировка двойна непресечена линия 2 коли решиха да изпреварват бус който се движеше с 50-60 км/ч, в тъмната част от деня. По случайност точно като се прибраха мина друг автомобил иззад 3-я завой. Ако бяха закъснели с 10 секунди изпреварващите или от другите се бяха забързали, такова мазало щеше да бъде, че пак по новините да дават някакъв ад. Първо вижте вие как карате, после обвинявайте

7

Анонимен

преди 5 години

Как безхаберниците никога не мислят, че СЛЕДВАЩИТЕ ЗАГИНАЛИ МОЖЕ ДА СА ТЕ ИЛИ ТЕХНИ БЛИЗКИ!!!! От каквото и да е: липса на знак, на лекарства, на пари.......Всички сме смъртни!!!!!!! ВСИЧИ!!!!!

6

Айдеее

преди 5 години

Нека лично Премиера я постави,така ще докаже че е Супермен за какъвто се мисли.

5

Брадвата

преди 5 години

До ХахХах, държава има, имааа, я не си плати данъка на москвича или не издавай касова бележка за 2 стари маратонки, ще видиш каква държава има, свят ще ти се завие!

4

Анонимен

преди 5 години

За всички незгоди в държавата са виновни гладните мършички и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници на държавна хранилка.

3

Анонимен

преди 5 години

И пет мантинели да сложиш,файда няма!Да караш и да зяпаш в нечия пазва,с по висока скорост води до дерето!

2

вижда се

преди 5 години

В най-бедната страна в Европа ,управлявана от доказани мафиоти така се работи ,иначе сме европейски ЧЛЕН ,но и за африкански не ставаме !

1

Хах

преди 5 години

То и държава няма!!!