20

Анонимен

преди 5 години

Нашият независим Съд и прокуратура що не подемнат тез дето затриха България.

19

Анонимен

преди 5 години

Който не е за ЕС - в затвора

18

Анонимен

преди 5 години

До Кога и у нас?Докато ви яхат червените мутри от СИК - никога!Само прах в очите!

17

Анонимен

преди 5 години

Бе да не е в Русия бе?

16

Анонимен

преди 5 години

До 9Те не го арестуват заради колата пич :) тя е просто предтекст. Разкарват го защото пречи на договорите с името и ЕС.

15

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА ! Aми на кого да са слуги ,на рашките ли , дет държавата си не могат да оправят ,а имат претенции света да управляват .

14

Петърчо

преди 5 години

До до 11Вместо да обиждаш хората вземи малко се информирай. Вместо аргументи ти показваш колко примитивно е твоето ниво на дискусия. Което може само да означава че нямаш никакви аргументи. Ако трябва да пиша за всичко които тези дето сега си играят на правителство съчиниха за година и половина то май ще се наложи да издам книга. Да ти говори нещо това че Заев е помилван от бившия лидер на неговата партия за крадене на 8млн. ?? И как се пъчеше че не иска помилване 30 минути преди да го помилва?

13

до 11

преди 5 години

Колкото и да се напиняш, не ти връзват на платените съчинения и внушения, ***.

12

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до ПетърчоТакова е "правосъдието" в евроатлантическия свят, към който тикат и Македония.На неудобните им скалъпват обвинения, а на западните слуги дават постове.Заев е национален предател за Македония също, както Бойко Борисов за България.И Заев, и Бойко са слуги на Запада.А, Груевски е достоен човек и докато беше на власт държеше Македония далеч от лапите на евроатлантизма.

11

Петърчо

преди 5 години

Заев в законно прибавен видео запис иска от бизнесмен 200000? подкуп като 100000 въпросния трябва да даде лично на брат му Вице Заев а 100000 трябва да даде за изграждане на цръква в центъра на Струмица. Този запис е направен с налог от съдия и то в разследване след подаден сигнал от страна на бизнесмена. Ясно си личи искането на подкупа както и че това е Заев. Но не го осъдиха. Два дни по-късно осъдиха Груевски. Те това са европейско-американските представи за правосъдието в техните колонии.

10

Петърчо

преди 5 години

Осъдиха го защото в незаконно записан разговор по телефон казва че му харесва офертата на Мерцедес. Не казва да се избере мерцедеса а само че офертата му харесва. Даже не казва мерцедес а "тази на М". А казах ли че на записа не е правена експертиза да се утвърди дали не е манипулиран и че адвокатите на Груевски нямали достъп до записа понеже имало възможност да го унищожат? Нищо че записа е копие а не оригиналното аудио. Справедливо осъден нали? НАКМ - Настояща американска колония Македония.

9

Анонимен

преди 5 години

Македония на която толкова се подикраваме го опандизи тоя за някакъв автомобил, а бия нямаме нито един осъден политик, при доказано откраднати милярди.

8

Анонимен

преди 5 години

Сащ взеха властта в Македония и почнаха да затварят неудобните

7

Анонимен

преди 5 години

И ние имаме доста такива за арестуване. Като започнем от сегашния, минемпрез Костов и завършим всички останали.

6

Анонимен

преди 5 години

Груевски вече се пече на плажа на някой екзотичен остров,може би в компанията на братя Галеви!Не съм му фен ,но присъдата си е политическа поръчка!2год. затвор за един брониран правителствен ,,Мерцедес" в който сега се вози премиера Заев!

5

Кога и у нас?

преди 5 години

Само заради една кола и в затвора!а нашите политици за ограбена от тях. цяла страна какво трябва да ги сполети!?

4

NoName

преди 5 години

В България няма Министър, НЕ ПРЕМИЕР а министър, който да не е за затвора ама айде сега.... подробности хахаха

3

Анонимен

преди 5 години

*** дали глади раираната пижама? Или се е скрил в някой бункер и гавазите го пазят.

2

Стамат

преди 5 години

Този да не е противник на ЕС, че така се отнасят с него?

1

Анонимен

преди 5 години

Цветанов и Борисов също са за топлото.