32

Анонимен

преди 5 години

До 31Наемат ги и още как. Че и за по 400, 500 наемат. :)

31

Анонимен

преди 5 години

Затова и никой не ги наема тия по 300 евро,а си вземат жилища на изплащане!!!

30

Анонимен

преди 5 години

В тия статистики сигурно като второ жилище влизат и порутените къщи на село. Не знам какъв е смисълът от толкова писане за хората с повече от един имот.

29

Анонимен

преди 5 години

До 27В Северна България за 300 евро можеш да наемеш луксозно жилище. Защо някой с нисък доход би искал да наема луксозно жилище е мистерия. Всеки се шири според чергата си.

28

до 23

преди 5 години

Ами Гошу, не всички да джендер-герберасти като теб да си дават всяка вечер ду пето под наем и да изкарват повече пари.Ама и твоето ще свърши. Скоро ще ви залюлеем по клоните.

27

Анонимен

преди 5 години

Ти Гошу вземи малко да пообиколиш България,да добиеш представа за реалността!!!!! Например в Северна ще ти хареса !!!!!!

26

Анонимен

преди 5 години

До 25Явно не сте рентиер и нищо не разбирате от рентиерство. Не знам кой се набутва да купува скъпи мебели за наематели. Купуват се евтини лесно заменими неща, които със скромен бюджет от 1000-1500 лева могат да се сменят на 3, 4 години. Подписва се договор, в който се прави опис на вещите и се взима ДЕПОЗИТ. Не знам какво разбирате под основен ремонт, за 10 години отдаване под наем не ми се е случвало да трябва да изрина апартамент из основи заради когото и да е, камо ли на 2 години.

25

Анонимен

преди 5 години

Значи, аз, който си живея в моя собствен апартамент и си пазя мебели, паркети и тн. Виждам какво става с пазенето - пак се чупи, пак старее, драска и тн. Хем , внимавам. Представям си, ако дойде някой ей така и хич не му пука - праска, тряска, прави простотии. Ами, той този апартамент ще е за основен ремонт на всеки 2-3 години. Като си приспадна цените на ремонтите и включа в сметкита ниските наеми в БГ, то става пълна набутвация да избиваш инвестиция чрез наем. Ако ти е наследство е друго.

24

Анонимен

преди 5 години

На Гошу ще му стане лошу

23

Гoшу

преди 5 години

До 16Абе какво работите вие, дето пишете тук, че взимате 510 лева заплата? Даже римлянките, дето метат улиците вече взимат по 800 лева. Вие *** ли чистете за такива пари? Ама и те май повече взимат. И като сте толкова бедни, що драскате в нета коментари, ами не си търсите работа в ***. И откъде имате изобщо пари за интернет, бедничките ми мизерничeтa :)))

22

Анонимен

преди 5 години

До 16Разбирам, но все пак никой не е длъжен да ви дава наем за без пари, защото заплатата ви е ниска. Живеенето под наем е привилегия, не е право.

21

Анонимен

преди 5 години

Е... то какъв е смисъла на второто жилище освен да се дава под наем

20

Гoшу

преди 5 години

Ха-ха-ха, глупости на търкалета пише в статията. Никакви разходи не възстановяваш, като даваш имота си под наем. Аз имам 2 апартамента - в Пловдив и София и реших тоя в Пловдив да го дам под наем, точно с тази цел, да си плащам с приходите поне тока, топлото, водата и други такива неща в София. След няколко години като онези напуснаха, като видях какъв Бейрут са оставили апартамента ми се доплака. Тотално разбит, за основен ремонт. А е 4-стаен, 100 квадрата.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонименкъдето няма препитание, няма и търсене на квартири.

18

Анонимен

преди 5 години

Много хора работят за тия пари,защото нямат друг избор.Това го правят,защото в даден район няма никакво препитание.Всеки човек иска да получава добра заплата и да има добър стандарт на живот,ама няма!!!!!!!Затова хората бягат в чужбина!

17

Пламен

преди 5 години

До Анонимен"Като получаваш заплата от 510 лв,какво са 300евро за наем.Нищо не са???!!!"Ами вдигни си стандарта и заплатата на живот ;) Никой не те кара да работиш за 500 лв !

16

Анонимен

преди 5 години

Като получаваш заплата от 510 лв,какво са 300евро за наем.Нищо не са???!!!

15

Фалшива новина

преди 5 години

Брокерите май огладняха и пускат лъжливи новини. Малко са хората, които са на печалба от отдаването на имот под наем, повечето хора са на загуба и затова хората не ги пускат на пазара на наемите.

14

Справедливост

преди 5 години

Някои дават жилища направо като бункери са.Обзавеждане от соца.Кранчета,мивки всичко за смяна.пускат наемател да им го ремонтира за собствена сметка и само прибират паричките.Няма договор няма нищо.Като му се сторят малко паричките и айде вънка.Следващия моля!Някои пък отдават стаи от собствените си апартаменти да изкарат някой лев.

13

Анонимен

преди 5 години

Да бе да, отдават си ги ама не плащат данъци