60

boyko.uzunov

преди 5 години

Тези социолози лапат от трапезата на Борисов и Цветанов- всичко е рози и цветя?

59

Анонимен

преди 5 години

Не "Масква",. а "Ландън" командва сега и "Уошингтън"

58

Анонимен

преди 5 години

Цайко Павлов нема такъв *** като тебе!мбухаха

57

до 60

преди 5 години

пак ли почна да се изживяваш като партиен секретар ? :)

56

Анонимен

преди 5 години

*** си получава шифрограмите от масква и чака само да ми връчи пак москвича

55

Глупави ли?

преди 5 години

Хич не са глупави тези, които планират и спонсорират протестите. Те си знаят какво целят - властта и цоцане от европейските фондове.

54

Анонимен

преди 5 години

аре червените *** изпълзяха вече готвят се да посрещат за 3-ти път руската окупационна армийка е цветя и изплезени езици

53

А

преди 5 години

Хората всъщност протестират защото заплатите са им малки!!!! Не толкова че на това или онова му се вдига цената !!! Държавата за държавните служители и частниците за своите служители трябва поне двойно да вдигнат заплатите!И е абсолютна ЛЪЖА че доходите се увеличават !

52

Анонимен

преди 5 години

Бай¡ бНяма глупави протести.

51

Анонимен

преди 5 години

Айде нема нужда тия старци да ми обясняват кое било глупаво и кое не. И не съм слабоумен, та да ми повтарят все кое зависело от правителството и кое не. А тези "социолози" вместо да правят PR на правителството, ако имат и грам мозък ще разберат, че протеста не е заради това или онова, а за всичката простотия на самозбравили се "управляващи" , които мислят, че могат да правят каквото поискат и са незаменими,защото са свикнали при всяка сътворена глупост, никой да не им обръща внимание.

50

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** и до днес мисли по комунистически. Така са го учили в пожарната. Така и неможа да се научи да мисли като хората.Не напразно залата в Хезинки се изпразни само сато го видяха, че се кани да лъготи простотиите си.

49

Анонимен

преди 5 години

В коя партия членува Нинова питай майка си. За шефа ти е световно известно къде е членувал цял живот и през 90 е отказал да си върне членската книжка. Щото много си обичал БКП-то и не можел да диша без вея.

48

Анонимен

преди 5 години

Събраха се около Мутрата все комунистически парцали, дето не се накарадоха достатъчно през соца и сега гледат да наваксат.

47

Мария

преди 5 години

До АнонименДа, ама там няма БСП, ДПС, Радан Кънев, Лозан Панов, ДС, червени олигарси, ДПС-арски обръчи, БОЯДЖИИ ПРЕХВЪРЧАЩИ ОТПАРТИЯ В ПАРТИЯ, крадливи комунистически отрочета, като еленка, крадливи приватизаторки като Курнила, и най-важното НАПРАВИХА МОМЕНТАЛНА ЛУСТРАЦИЯ, ОЩЕ 1990 Г....

46

до 50

преди 5 години

че в коя партия членува *** ?в републиканската на сащ ли ?

45

Анонимен

преди 5 години

В истински развитите икономики няма такова нещо като Минимална работна заплата. Равнището на заплатите се определя от търсенето и предлагането на труд и никой не е беден.Тук сме се хванали за МРЗ като за свещения граал на просперитета. Нищо не ни пречи още утре да си я гласуваме да стане 3000лв и рязко да минем и Норвегия. Лошото е, че на другия ден половината държава ще е без работа, защото просто в икономиката няма толкова пари. Ама върви обяснявай

44

до 46

преди 5 години

:) москвичите , червените паспорти до москва , салама кучешка радост , режима на тока и тнт комунистически хубавини - не са пропаганда . Това е бъдещето с курнелийка и путинчо

43

Горанов

преди 5 години

Като нямат пари за гориво да пътуват с такси.

42

Анонимен

преди 5 години

Верно глупави протести - вместо да си вземат заплатата и да отидат на карибите да изкарат на топло две седмици, те щъкат по улиците и протестират.

41

Анонимен

преди 5 години

43, не ти се получава герберската пропаганда. Само клатиш клоните. Айде у лево и не ни занимавай с идиотизмите си.