8

анонимен

преди 5 години

не са мищоци, дават,никой не си е взел компютър под мишница. Стига сте плюли.

7

Анонимен

преди 5 години

Даскалята да освен да хленчат за пари и да се оплакват, какво друго правят. Като не им стигат парите, да ги повежда директора и пред магнолията на оня папуняк от Банкя. Ама те не, натискат си парцалите, уж курсове, уроци, екскурзийки, дмс-та и хоп годината минала. Директора пък го играе по-надебело, той директно муфти едни 30-40 процента кешбек, за да може да си му под някаква форма в училището,например доставчик. Гладни мишоци.

6

кокиче

преди 5 години

А учителките на дарения от настоящи ученици.

5

На директори не дава

преди 5 години

Ей сега след църквата и училищата искат пари. И да имам защо да давам? Никой на мен никога не ми е помагал. Вече няма и толкова ученици. Директорите ще се облажат.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Не е нужно, да си милионер, за да помогнеш. Има мног хора, които биха могли, да отделят 4-5000 лева за подобна кауза, без да им се нарани особено годишния бюджет.

3

Имат да чакат

преди 5 години

Имат да чакат. Като помня колко гадни бяха даскалите, а аз бях от зубарите, мразени от готините в класа и самите даскали.

2

Анонимен

преди 5 години

Милионерите да помагат.Те пък са се влюбили в парите:лошо.

1

Анонимен

преди 5 години

Когато държавата абдикира от основните си функции, настават врема, в които хората се грижат едни за други.... Или настават диви и хаотични години, докато се постигне отново някакъв баланс и спокойствие, нужни за нормално развитие. В момента сме по средата.