11

Анонимен

преди 5 години

Масово заличавате коментари, които не са в угода на управляващите. Няма ли кой да сигнализира в чуждестранните медии какво се случва в БГ и как сайтовете налагат цен.зура?!

10

Анонимен

преди 5 години

Да вземат Павлова та да се оттървем от тази твар

9

Голем празз

преди 5 години

Поне ще спестят милиони. Какъв е проблема?

8

Активист на БКП

преди 5 години

Да вземат Лиляна Павлова,тя още е министър на Европредседателството.

7

Анонимен

преди 5 години

ЕС е една умираща Австро Унгария !Разберете го вече !Но *** и армия им се приискало !За да запалят ТСВ с онова руско диктаторче !

6

Биби

преди 5 години

Дайте го на ГерП те си могат .Още едно председателството няма да ни бутне. Ние оправихме Балканите ,близкия изток сега и латинска Америка.После и Марс.

5

Анонимен

преди 5 години

А да кажете нещо за въздуха в София днес? В района на Западен парк в момента нивото на ФПЧ до 2.5микрона е 340, при норма 50, близо 7 пъти над горната граница! Във Факултета също.В пловдивската Шекер Махала не е по-различно.Кой гори гуми и парцали в момента?Къде са проверките?Или електрората го проверяват само август месец за горене на ***?

4

Трансливания

преди 5 години

Притеснени са, защото след края на европредседателството, съществува реалната опасност, някой от комитета по посрещането да влезе в затвора.Затова и няма много желаещи да се занимават.А пък щом не искат хотел "Масти ринела" в Пловдив е готов.

3

Анонимен

преди 5 години

Румъния не иска да хвърля милиони на вятъра за председателства, медседателства и други подобни. Каква е полезността за страната от тия мероприятия?

2

Анонимен

преди 5 години

МИ ДА ИМ ПРАТИМ ЛИЛИТО ПАВЛОВА, ТЯ Е БЕЗ ТОВА БЕЗДЕЛНИЧИ, ПОНЕ ДА СИ ЗАСЛУЖИ ВИСОКАТА ЗАПЛАТА. А СИГУРНО И ТЯ, И ЕКИПЪТ И , ЩЕ ВЗЕМАТ ТЛЪСТИ БОНУСИ ЗА НИЩОПРАВЕНЕТО.

1

Анонимен

преди 5 години

Да им пратим наш Лиляна за министър по европредседателството, заедно с целия персонал на министерството и да им покаже как се харчат пари? Че те и без туй се чудят сега къде да ги набутат на държавна ясла, вече 5 месеца си стоят и чепкат вълна, макар председателството да свърши на 30-ти юни