33

Анонимен

преди 5 години

Ама какво ви става бе, дрОгари? Аз във аптеката за повече от мултивитаминки не влизам. Последните 5 години не съм хващал и настинка. А вие се държите все едно сте на животоподдържащи лекарства?!?Обличайте се добре, отоплявайте се добре, спортувайте, яжте добре. И воалла - няма нужда от никакви лекарства. А вие имам усещането че на всеки 2 дена търчите до аптеката да гълтате хапове...

32

Анонимен

преди 5 години

А г-н Цветан Цветанов днес каза, че всичко било манипулации и спекулации!

31

Анонимен

преди 5 години

А същите лекарства във съседните държави са със пъти по евтини,а защо защото живеем в ш... държава.

30

развеселина

преди 5 години

ЗА ДА НИ Е ГАДНО!

29

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбирам- как така защитаваш нещо евтино и достъпно, като му увеличаваш цената явно с цел да източиш касата

28

Анонимен:

преди 5 години

Български народе събуди се от дълбокият мечи сън ! Какво е това управление, Ами то ни съсипа, живи ни погребаха, Ами то не беши вдигане цената на хляба, на тока, а сега и на лекарствата. Трябва целият Български народ да се обединим, и да се присъеденим към протеста на майките, и с голямата метла да изметем ГЕРБ , Просто вече не се издържа.

27

Ум

преди 5 години

Само така, давайте още можеее, цените ги направете тройни така че и малкото останали в БГ да измрат или да се изнесат от държавата цирк.2030г - БГ ще е едно голямо село с 2 млн пенсионера и 2 млн индианци иправлявани от 240 соп ола които ще тръбят че всичко е наред.БГ е държава цирк!

26

Анонимен

преди 5 години

Чакаме Цецо-цвичката да излезе и да каже отново че протестите са несъстоятелни и за политически мотивирани и организирани от БСП със цел да се свали инъче стабилното правителство!

25

месара

преди 5 години

Е как защо - причината е ясна и е четирибуквена - г е р б

24

Кратун

преди 5 години

Нека да обобщя какво казва първия пасаж: според новата наредба, лекарите се задължават да изписват най-евтиното лекарство. И понеже чуждите са по-евтини, за да защитим българския производител, вдигаме изкуствено цената на чуждото. Ей на това у нас му казват пазарна икономика. А на този народ - мат'рял. Плащай, ***!

23

1

преди 5 години

малко е, този миши народ може още да носи, щом си мълчи, преглъща, гледа в земята. Вижте колко хора са на протестите, по-малко от полицаите, които ги пазят. Как беше поговорката " преклонена главица, сабя не я сече"

22

Активист на БКП

преди 5 години

Убийци !!! Погубвате нацията !14582

21

Анонимен

преди 5 години

Търговците от погребалните бюра ще вдигнат оборота.

20

Безподобни мръsници!

преди 5 години

Горкичките пенсионери... горките всички ние. Поевтиняват единствено лоукост билетите за робите. Нищо не е случайно. Територията много им харесва.

19

Мечо

преди 5 години

Пълни сте с пари ще плащате.

18

ж

преди 5 години

Геноцид е като нямаш пари за лекарства, инфаркт, инсулт и край.

17

Анонимен

преди 5 години

Докато ни ръководят тикварите ще е така, всичко скача,само доходите на хората не

16

к

преди 5 години

"Скачат цените на медикаменти защо?"еврейските фармацевтични компании се нуждаят от по-големи печалби, сегашните 5-6000 % печалба не са достатъчни

15

Гошо...Тъпото

преди 5 години

За това Боко раздава...бонуси на чиновниците от агенции и министерства на...калпак,на всеки 3 месеца.Нали са му...електорат,купува ги с държавни пари.Много е хитър Бокича,нищо че някои му викат...тиква и обиждат достойния...зеленчук.

14

Съвет

преди 5 години

Ха сега да спретнем едни протести и готово.