14

номер 14

преди 5 години

Русофил който пише на развален руски по форуми на третокласен български новинарски сайт. Това ли е елитът на Европа? Поне да познайваха малко падежи и склонения, но те и това не могат нашите горди русофили.

13

До 9

преди 5 години

Кои са Меркел и Макрон?Първата ходеща с два чифта памперси и вторият женен за наборка на баба си? Това ли е елитът на Европа? От тях ли да чакаме одобрение?Не пажалуста!!!Не нада.

12

украински командос

преди 5 години

Тия двамата президенти да не свършат като предишния дето омаза тавана на едно кафене. Трябва да ги пазят малко по-добре.

11

Анонимен

преди 5 години

Кой е западът за да казва кое е законно и кое не е? Нека западът си гледа гей браковете, третият пол, а да остави хората от изтока на Украйна сами да се определят руснаци ли са или фашаги?

10

Боби

преди 5 години

До Анонимен 7Направо положението в Украйна е АРОМАТНО Вече почти година дори в Столицата няма топла вода а цените на енергоносителите скочиха с 25% миналия месец сега след като свършат стоките произведени по старите цени и останалите стоки ще скочат а заплати и пенсии ...Абе нали за това е виновна все Русия и така си ЖИВУРКАТ ден за денА тенджерата под налягане Украйна се пече на все по силен огън и въпросът е не дали а кога ще се разцепи и на колко части

9

Пуцай кумеее

преди 5 години

Прави впечетление че русoфилиците се късат да реват за Косово да се върне на Сърбия. България никога не е имала интерес от силна Сърбия. Така че нещата са ясни, историята се повтаря когато тези народоотстъпници подариха Македония на Югославия. Начело беше пияницата Г.Димитров, техния кумир.

8

санкции до дупка

преди 5 години

Меркел и Макрон казаха че тези избори са нелегални така че съдбата на тези "президенти" е ясна от сега. И санкциите ще бъдат удължени до 2184 г. Лоша работа.

7

Анонимен

преди 5 години

Да бяхте написали и че на изборите са присъствали чужденстранни наблюдатели от 22 страни включително от Германия, Франция, Холандия и САЩ... нищо, че републиките не били признати...

6

Анонимен

преди 5 години

Украинците трябва да се радват, ако само тези две републики се отделят. Да гледат и пазят останалата част от огромната държава, която им подари СССР и Русия. Одеса и пристанищата да пазят.

5

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Предтои да бъдат интегрирани в състава на РФ"Преди изборите Путин направи много сериозно изказване по отношение на Донбас и изобщо Украйна - ОПРОСТЯВАМЕ МАКСИМАЛНО ПРОЦЕДУРИТЕ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА РУСКО ГРАЖДАНСТВОкогато % граждани в Донбас с руски паспорти се вдигне до 10-15% вече вероятността да утрепят Укрите някой РФ Гражданин нараства значително - както и възможността за ЛЕГАЛЕН отговор от страна на РФСтрахувам се че този отговор ще бъде ЛЕТАЛЕН за доста политици и активисти

4

АзГ

преди 5 години

Западът мери винаги с двоен аршин - както му отърва - определиха Косово за "независима" държава, а Крим и Донбас за "анексирани територии".

3

Европейка

преди 5 години

Западът обяви изборите за незаконни. А КОСОВО? Хайде да е демокрация-първо връщат Косово на Сърбия и след това Донецк -на Украйна.

2

Анонимен

преди 5 години

Предтои да бъдат интегрирани в състава на РФ.

1

Анонимтен

преди 5 години

Да се надяваме, че ще е извън контрола на юдoмacoнитe циoниcти пък и на онова xaзарско джудже Путин (Шаломов)! Сиреч, напълно независима страна.