5

ЦСКА(Литекс)-история

преди 5 години

Чавдар от Етрополе купува Литекс от Ловеч. Докато ЦСКА бере душа, етрополци пребоядисва Литекс на някаквъв ЦСКА-София (една дума, без интервал) и го дават на Гриша Ганчев (собственик на Литекс) и рода за стопанисване. Министър Кралев, като вижда един нов отбор с инициалите ЦСКА (т.е. т. нар. "термин"), решава да му хариже базите на закрития ЦСКА, защото изглежда като умен ход. Следва Европа, където УЕФА не дава на Литекс да препари, заради фалшификации. В България Литекс няма проблеми, защото собственикът му е на ръководен пост в БФС, а за президента му ЦСКА-София си е Литекс всъщност. Та ти к

4

До 2

преди 5 години

Няма го отборът на Черепи,Титани,Лупита, а ЦСКА е пред говедата в класирането и никога няма да изчезне щом цесекар като Гришата е негов собственик.

3

Сериозно

преди 5 години

На този нов син "талант" миналата година -11.03.2017 г. на мач на юношите до 19 г., вратаря на ЦСКА /Слави Петров/ му прави гол от неговото наказателно поле..... сигурно от 80 м.!

2

Поздрави!

преди 5 години

Важното е, че Цска не съществува !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Сега идват мачове със сателитни отбори като Ботев Враца, Септември , Дунав и може без вратар да играят, защото няма да има кой да ги безпокои. Може Костов да го оставят спокоен да вкарва , защото в напечените двубои не може.