64

Анонимен

преди 5 години

Да се готвят за поредните загубени избори а най дибре и за затвора

63

маж

преди 5 години

Само бсп ша ни опраи и заплати ша напраи над 2000лв пенсии минимална 500лв. мед и масло ша потече само да махнеме боико и живота ще тръгне перфектно

62

Анонимен

преди 5 години

Имате много здраве,втора многоглава ламя не искаме,а и разберете бе,няма да имате възможност да управлявате с помоща на Мустафата и Ментата.Дори през 2005 година Станишев се принуди да прави триглаволамява коалиция зашото беше невъзможно да управлява с НДСВ-ТЕ НЕ ИСКАХА ДА СЕ ЦАПАТ С БКП!Само БКП и ДПС пък нямаха необходимите депутати и така стигнахме до 8--5-3!Като гледам обаче Корнела Станише братче е бил супердемократ,то това чудо Корнела като Берия бе,не ами направо Сталин!

61

:)

преди 5 години

Мерджанов сам не вярва каво говори устата му.Нагли червени олигарси-БАСТА.

60

Анонимен

преди 5 години

БСП не са готови да управляват.Така са се оплели,че не знаят какво да правят.Но,само ГЕРБ да не е на власт.Утре да са на власт и тяхно чудо.Пиле в кълчища.Ще оправят за 3 месеца и майки и пътища и заплати и пенсий и данъци и бензин,абе всичко.Те са извънземни.

59

Анонимен

преди 5 години

НИЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗАСТАВАМЕ ЗАД ЗАКОНОТО ДЕЙСТВИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ НЕЗАКОННО ПРИДОБИТИТЕ МИЛИОНИ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ- УНИЩОЖИЛА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ НА БГ НАРОД- НЕЗАКОННОТО СЕ КОНФИСКУВА А ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ В ЗАТВОРА.

58

Анонимен

преди 5 години

Че кой ще ни управлява от БСП.Крадлата Курнелка,Курев,Онзи запецвашият ли,*** Зарков,зализаното комунустче,на ген.Кацамунски внученцето ли?.А,няма нужда от такава комунистическа ,неориентирана шайка.

57

Анонимен

преди 5 години

ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОБРАЛИ НАРОДА- С НАШИТЕ ХИЛЯДНИ ПРОТЕСТИ ЗАСТАВАМЕ СРЕЩУ НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИТЕ И ПОДКРЕПЯМЕ ПРОКУРАТУРАТА - ВСИЧКИ НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИ И НАТРУПАЛИ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ НАРОД- КОНФИСКУВАТ ИМ МИЛИОНИТЕ И ГИ ОСТАВЯТ С ИДЕЯТА В СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ- И ВСИЧКИ ДО ЕДИН В ЗАТВОРА.

56

Шико

преди 5 години

БСП готови за управление.Готови ама на пу...кин ден.Нагли същества.

55

Анонимен

преди 5 години

ДПС е протурска и антиконституционна партия и трябва да бъдат забранени!!Цацаров да не спи, ами да вземе мерки по въпроса!!

54

Анонимен

преди 5 години

Време за избори.........да, но БСП да не си помислят да управляват пак с турската партия ДПС, че тогава и тях ще изгоним набързо.ГЕРБ не стават..............ясно, крадат много, самозабравиха се, но и БСП много не стават!!!

53

30231

преди 5 години

da

52

Shark

преди 5 години

БСП първо да изрита от листите си хора с повдигнати обвинения, тогава да се готви за властта.

51

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и БСП не са ли двете лица на една комунистическа монета?

50

Забелязал съм,че

преди 5 години

щом КУрнелчето се размърда,значи Боцко нещо я обърква!Тя плаши народа,и то много успешно!И щем не щем пак герб ще управляват!И до кога ще продължава тая идиотия не знам!За това на пролет-без мен!

49

Бесепар

преди 5 години

Пак гледат как да спечелят от хорското нещастие. Не предлагат идеи, Ами се консолидират. Искат власта, искат да грабят, искат Доган на власт.

48

Иван Колев

преди 5 години

Никога повече БСП + ДПС на власт! Те грабят още повече и НИЩО НЕ ПРАВЯТ!

47

БСП са гад.ини

преди 5 години

БСП не може да управлява добре, даже и да иска. Защото кадрите им са с демоде соц, мислене, а са и некадърни - особено по места, където ще наслагат свои партийни функционери. И последствията ги знаем, защото този салам сме го яли - след няколко месеца глуппости от тяхна страна ще има масови протести, камъни и шут отзад.

46

Рамбо

преди 5 години

Да живее БКП,и СССР,просперитета е там в соца

45

4epa

преди 5 години

TE BSP SA VINAGI GOTOVI DA OPLIA4KOSAT TOVA KADETO SA SABRALI- I POSLE KAZVAT 4E OTIVAT V OPOZICIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!