8

Анонимен

преди 5 години

Я да видим, някакъв лесб-феми-нацис.т тръгнал на мен да ми обяснява за феминизъм. Завършило си "*** стъдис" някъде, нали? НПО-то те е назначило да дрънкаш дезинформация и с праведен гняв и пяна на уста да громиш казващите истината? Знаем, че според вас всички са виновни до доказване на противното, и правото искате на обратно да го завъртите. Котките ти вечер мъркат ли тихо в самотната ти стая, изпълнена със злоба и омраза?

7

Владислав

преди 5 години

Важно е, че в гугъл джендърите и гейовете са на почит. За насилието над жените политиката не е важна.

6

До 4

преди 5 години

Тоест феминистките непрекъснато ще си измисляте нови определения за секстормоз и ще ги разширявате, както ви изнася, за да предизвиквате съдебно преследване срещу всеки несъгласен с вас?

5

Анонимен

преди 5 години

пер - съкратено от Перко Наумов

4

Я да видим сега

преди 5 години

Някакъв пер постоянно пише тук на тема феминизъм, без да е наясно с това понятие. Изразява вид сексизъм.Сексизмът може ли да се причисли към сексуалните посегателства? Защото всеки опит за психически тормоз е злонамерено посегателство. В конкретния случай, психическият тормоз се основава на принадлежност, предопределена от пола.

3

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, заради ***-феминаци-diversity-прос.тотиите много хора от Силиконовата долина и различни технологични сектори започват да се преориентират към Индия, Китай, Япония. Вместо да бачкат 3 пъти повече от некадърните жени, набутани с квоти заедно с купища "цветни", да взимат същите пари като тях, и да стоят на тръни какво ще стане ако някоя феминистка им хвърли око, те просто се изнасят. С тези изстъпления Щатите вместо да привличат мозъци, ще ги загубят.

2

Анонимен

преди 5 години

Сексуалните посегателства ще се борят от човек с име Сундар Пичай, доста забавно :)

1

Анонимен

преди 5 години

Оставка на Бойко и сексуалните посегателства се дигат