14

TT

преди 5 години

До Баща Ви София се препълнила с хора от провинцията...Ами те къде да идат след като софиянци са налапали при себе си всичкия бизнес и административни услуги...Спомняте ли си какъв шум вдигнахте вие софиянците преди две години когато правителството опита да премести Агенция митници в Русе??? То бяха викове и хленч до небесата...Сега точно това заслужавате-да се прескачате като зайци в тесен зайчарник...

13

Анонимен

преди 5 години

ягледай!"МР_ЪСНА" се оказва "мръ_сна" дума?!Щом я цен_зурират..

12

1

преди 5 години

***, само се чудят тия какво да измислят...

11

Анонимен

преди 5 години

До Баща Вибеше,тейко,беше красив град.Сега е КО_ЧИНА!!!!-***,неуредена,ГЛУПАВА!..С много индианец в нея..

10

...

преди 5 години

68 година Пловдив 300 хиляди... ти нямаш и 20 години май...

9

Баща Ви

преди 5 години

68 год. София беше 500 хил. Пловдив 300 хил.За последните 30 год. София се напълни с близо 1,5 *** с претенции, няма детски градини, няма пътища, няма държава. София е красив град, най-красив през есента но Вие селяндурчета сте пак недоволни, искате за кмет Лудото Ленче или Кокошката от Кюстендил нали?

8

House M.D.

преди 5 години

Аз вероятно предполагам, че, може би, проблемът с оградата ще остане нерешен.

7

Софиянец

преди 5 години

Най-забавното е, че се изпуснаха, че въпросното оградено пространство е трябвало да бъде градинка, пък те си го искат за паркингче. :) Мила родна картинка.

6

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

5

ай сиктир

преди 5 години

И какво от това всички знаят, че се лъска само центъра и наведените медии услужливо пригласят вместо да вкарат некадърната и крадлива картофена обелка на мечката в ауспуха.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2А ти на чичо доктор, че ми писна от едни същи глупости.

3

Анонимен

преди 5 години

Оставка на даскалицата! Изпуснала е юздите. Целта София е разкопана и в стоежи в междублоковите площи . Автосервизите продължават да се отопляват с горене на отпадъчно масло. *** пък горят каквото им падне. Оставка!

2

Анонимен

преди 5 години

Корнелия Нинова премиер за да се оправят нещата

1

Анонимен

преди 5 години

Витошка е улица с представителни функции, тя е нещо като собственост на правителството и на общината, за да се хвалят с нея. Съседните улици са за гражданите, които да плащат такси, да се бият за паркоместа и т.н.