36

Анонимен

преди 5 години

До Тихо бе,гърби!Радев го боли сърцето, че Русия е бита като шкембе у дувар от малка България през ПСВ.

35

Анонимен

преди 5 години

За Радев като за един съветски възпитаник устойчиви технологии значат изработване на тесла и кирка от титан.

34

Анонимен

преди 5 години

До генерал ДесиНа какъв език си говорихте?Или плащахме на преводачка, да ви асистира и при този важен разговор?Не че те обвиняваме, сега ти е паднало...

33

Или е друго?

преди 5 години

Дали този евентуален Институт за устойчиви технологии не е замислен като място, където да се подслонят потомците на БАН-ските старци тогава, когато наистина БАН претърпи такива реформи, че вече да не е възможно там да се водят на щат хиляди човечета, отчитащи отвреме навреме по някоя публикацийка във вътрешноведомствено издание? Та да продължат да си живуркат спокойно, на заплата, посещавайки сградата на института от дъжд на вятър, както са свикнали сега, докато все още работят в БАН?

32

Но не е уточнил

преди 5 години

каква цел на тъмночервените феодални БАН-ски старци лежи в основата на този замисъл?Дали бъдещият институт ще е място, където техните деца и внуци, настанени в БАН, ще припечелват допълнителни парички и гордо ще пишат в плановите си задачи и отчети в БАН, че това е работа по международен проект, та други служители на БАН (с по-слаби протекции) да им вършат работата по този проект като помощници. За феодалните потомци - хонорарите, за "техническите помощници-висшисти" - мижавата заплата от БАН

31

генерал Деси

преди 5 години

Разходихме се до Париж.Видях се баба Макрон.Говорихме си за модни парцалки и процедури за разкрасяване.

30

Браво !

преди 5 години

БГ - Президентска република !

29

Тихо бе,гърби!

преди 5 години

Радев не е на празник а на Отбелязване на Края на ПСВ и всички останали поканени - също! Кво ми се прайте?! А герб-Хунтата ви не струва и един чифт от зелените му чорапи - затова Народът е вдигнал глава - ОСТАВКА,ХУНТО - ОСТАВИ НИ!!!

28

Анонимен

преди 5 години

До ВъпросИзгаври се със загиналите бг жени, деца, войници и офицери от етническото прочистване вместо да положи венци на гробищата.

27

Анонимен

преди 5 години

Втора калинка след Мария Габриел, която вчера порази България с изкуствения си интелект. Лечението на рака е в раковата болница до МЕИ, технологиите са в няколко БАН или май ще трябва да се откраднат поредните пари по евро проекти.

26

Не е виновен Радев

преди 5 години

Виновни са добичетата дето гласуваха за него !

25

Анонимен

преди 5 години

Институт за устойчиви технологии.Абе, този човек не престана с глупостите си.

24

Негативен и безличен

преди 5 години

Малее, това е нашият президент Радев - безличен, празно говорещ, негативен и вечно недоволен! Защо ?????

23

Анонимен

преди 5 години

товачка нали беше с аналогово мислене, как се преквалифицира и започна да разбира от ИТ технологии, да не му смениха чипа.

22

Анонимен

преди 5 години

Hahahahaha....prezidentat na korumpiranata republika kolko e radosten v paris....i kolko e nestasten v la bulgarie...armeiski comedy bul teatar.....

21

Анонимен

преди 5 години

Радев,Ние тая война я загубихме. Тия, с които сега се ръкуваш и прегръщаш, късаха живо месо от територията на Майка България. Какъв го дириш там? Предател!

20

9,10 - наивни сте

преди 5 години

Това не са общи приказки за да направи добро впечатление пред чуждите големци и пред нашите червени баби, които ще изпаднат в телешки възторг.Причината е съвсем друга. БАН се клатушка. Нещо ще оцелее, но не в същия вид.Няма да има дремане на заплати с обещания, че 20 год. след пенсионирането им ще разберем, че са направили епохално откритие.Отсега разкриват разни институции, където да се подслонят и отново да дремят на заплати. Пускат и въдици на Запада - дано одобри идеята и даде пари за нещо

19

Kъде е р@поня днес?

преди 5 години

цел ден се спотайва под бюрото?

18

Симптом на какво е?

преди 5 години

това, че и двамата са се уредили с едни хубавици ...

17

Анонимен

преди 5 години

По-голяма глупост едва лк може да се измисли.