114

Осман

преди 5 години

Аз не мисля че "белия камион" който се е врязал в тълпата е обикновен камион с обикновен шофьор. Нека кажат какъв е камиона, на коя фирма. Кой е шофьорът.

113

Осман

преди 5 години

В Турция бензинът е 1,60 лева заради акциза който е много нисък.Днес гледам голяма част от българските Интернет издания така с неохота споменават днешните протести. Някои дори не ги споменават защо ли? Нали има демокрация и свобода на словото уж?В турския Хюриет пише, че протестиращите искат мин.заплата 750 лева, мин.пенсия 350 лева. Заплата на мед.сестра 1200 лв. а на лекар 2000 лв. А по Бг-сайтовете пише, че протестите са само заради цените на бензина и не се споменават исканията на хората.

112

1 Българка

преди 5 години

Това правителство, за да спре протеста, като мръсни терористи започнаха да изпращат камиони да удрят собствения си народ! И това видя българската история: Управляващи организират терористични атаки срещу Собствения си НАРОД, само и само да запазят поста си. ББ Терорист!

111

Руския

преди 5 години

Висях в задръстването с часове.Протеста трябваше да е до 17:00 чНе мога да разбера къде са полицаите и защо не ги разгониха след края на протестаСрамота!

110

БГ

преди 5 години

Един ден ще дойдат и БСП и ДПС на влас ще ви питам забогатяхте ли

109

Анонимен

преди 5 години

Абе тия луди ли са????Коя революция в човешката история е започвала само ако и разрешат!Да са мислели когато тормозят народа, да са мислели, когато слагат непосилни цени, да са мислели, когато вдигат цените три пъти годишно.Това е!Почне ли бунтът - гази наред.Борисов много добре знае това, но мачкаше да види до кога ще издържим. Е, сега видя.

108

БГ

преди 5 години

в днешно време да те е срам ,че си Българин какво е общото с горивата бензиностанциите и правителството *** народ

107

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах - трябва да ни се разрешава да протестираме ли? Кога, къде и колко?Протестира се така, че да не пречиш на нормалните хора да си вършат работата. Отстрани на пътя крякай колко искаш, може и да ти поевтинее горивото.

106

Анонимен

преди 5 години

В Турция под санкции бензинът е под 2 лева, а у нас без санкции е 2,50. Защо?

105

пецата

преди 5 години

днеска в Бургас , лукойл веднага свалиха цените с 2 стотинки не е голям ефект но ако продължаваме така 10 протеста и ще стане нормална цената, бензина и дизела трябва да е под 2 лв газта под 90 ст.

104

Анонимен

преди 5 години

Нямаш право да вървиш извън коловозите на "демокрацията-Ти си върви колко щеш срещу демокрацията, но откъде накъде вървиш срещу правото ми на свибодно придвижване?

103

Сат

преди 5 години

Полицията теябва да ги разкара от пътя. На всички е ясно, че цените не се свалят с протести. Който иска, да си построи бензиностанция и да продава на 50 ст. Това е издевателство срещу нормалните хора.

102

Шефеор на куруца

преди 5 години

Нашто катуна трай си щото кона нимий на бинзин иначи исками избурнос да има чи пак да идем кифтета и пийсе лева да спичелим

101

МИРО:

преди 5 години

ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ СА ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! БОЙКО Е НАЙ-ГОЛЯМИЯТ ОТ ТЯХ! МУТРО ПРОКЛЕТА ИЗЧЕЗВАЙ,ЗА ЗАТВОРА СИ!!!

100

гост

преди 5 години

мин.на МВРе поредният канцеларски ПЛЪХ казвам го о Т Г О В рн о ЧЕ ттрябва народен СЪД ТРЯБВА.един мин .председател с целия кабине тУ ЗАТВОРУ,маи закъсняхме

99

Хе Хе

преди 5 години

Не разбирам що пищят човекът си е минал съобразно правилата. Пърдящите ченгесари трябва да освобождават пътищата за които си си платил да се движиш и никой няма право да ги затваря като си си платил винетката. На пътища с винерка трябва да се мачка щото си плащаш.

98

Сега

преди 5 години

Като искате да протестирате,колите ви в гаража и да не излизат повече от там,купете си колелета и се придвижвайте с влак или автобус.Защо е нужно да блокирате главен път и да изнервяте и без това изнервените шофьори,повечето от които гонят работен график?Искате нещо,а даже не знаете как да го постигнете,насочвате енергия и мисъл в грешна посока,така няма да се случи нищо смислено.

97

Анонимен

преди 5 години

герб ни направу най бедни и най побъркани за тея 10 години !

96

Анонимен

преди 5 години

"Разрешението за протест на главния път изтече в 17.00 ч., след което от полицията съобщиха, че започват "специализирана операция по възстановяване на обществения ред"."Не разбрах - трябва да ни се разрешава да протестираме ли? Кога, къде и колко?

95

Анонимен

преди 5 години

Не знам за кво протестирате, днес заредих А95 на 2.14лв литърът от Петрол. За цената на гражданска отговорност защо протестирате ако спазвате закона?Само протестът на майки с увредени деца е основателен.