25

Hankair

преди 5 години

Ah, i vie kat si izberete niakoi bg bankerski slujitel za prezident i toi na vas taka sha kazva da sa borite za mira....

24

Анонимен

преди 5 години

Стига с тоя национализъм.Какво по хубаво от отворени граници и да те делят на българи и други.Нека бъдем европейци.Европа за всички.

23

Анонимен

преди 5 години

Най ВАЖНОТО ГО НЯМА Макрон в речта си насърчава лидерите да забранят наационализма в страните си.Нали знаете какво значи това ? Няма ли национализъм ,няма нации ,нямаш историческа памет, наследство, няма народ .Новият либерализъм като стария комунизъм. Пак ще сме ов/це.

22

СциганинС

преди 5 години

Дон КаранаджаТипчна ганьовска черта се витаее в главата ти,нека спи с когото си иска ,негова си работа,но политката се коментира във форума-нека да ти напомня. Ако няма какво да кажеш по темата -ходи спи .

21

Анонимен

преди 5 години

Да го дадем този на Путин, да го дадем на Путин!!!!

20

Дон Карнаж

преди 5 години

Чупи се бе циган_ин. Преди да го изберат б яха набарали имейл архивите му. Поръчвал си метаамфетамин с биткой до елисейския дворец. Не е за вярване ама който е взимал дрога може да разопзнае че тоя тип е високо а и е нечистоплътен. Също спи с бабички и е глобалист. Пълен фрийк.

19

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Тц! Ще се борим за бабички.

18

СциганинС

преди 5 години

Борете се за мир казва Макрон ,но закуската по протокол той трябваше да седи между Путин и Тръмп,но изместиха Путин на друго мсто да не си поговорят с Тръмп за мир на Земята.Колко са лицемерни политиците и няма значение от Запад ли са от Изток ли са,но сининома на политик трябва да е лицемер,за съжалене.

17

Факт!

преди 5 години

Е как Рассия ше направи картофена нива като те нямат пари да си подържат ракетите в бойна готовност.Да не говорим че повечето им ракети са бутафорни и надуваеми!

16

Анонимен

преди 5 години

До По-далече от АзияПрез време на соца Азия и Русия ни хранеха,изкупувайки продукцията ни и ние печелихме, дойде промяната и загубихме пазарите си там,както и промишлеността си,както и неселението си,поради безработица,което е огромен минус!Азиатските и руските пазари ни трябват!Без тях сме нищо.

15

Анонимен

преди 5 години

16 Ако Путин ги нaправи картофена нива, останалите ще умрат сами от глад, студ и страх, тук-таме някой оцелял ще живее в една землянка до края на дните си, а децата му ще се раждат с 3 ръце и 4 цици.

14

Баба ви Гана

преди 5 години

Неговата фльорца *** превари иначе да съм го сдъфкала досеги и щяха да *** викат Жанет Макроновата

13

Анонимен

преди 5 години

Ако Путин ги направи картофена нива с радиоактивни картофи, ще има бежанска вълна към България, Гърция, Италия. Французи и германци ще дойдат да работят на нашите работонаематели високопроизводително. Ще трябва да сложим квоти и зелени карти за имигранти. Не можем да приемем всичките милиони.

12

Анонимен

преди 5 години

Мерси,че отворихте дупка в Африка с войната в Либия и цяла Африка се изсипа в южна Европа!Сега кой ще плаща?И да,крайно време е да има мир!

11

Анонимен

преди 5 години

Абе ние кога се борехме за мир ти си бил на баща ти у таша.кларито. Гледай си бабето и жвакай спаружената й слива. Този ще ни говори за мир когато неговите предшественици колконизираха ограбваха и унищожаваха цели държави. Бабо..ебецо скрии се и не се показвай че смар.диш на бабич.ка.

10

Анонимен

преди 5 години

Ще се борим за мир, ще воюваме за мир. Трябват ни самолети и ракети да се борим.

9

House M.D.

преди 5 години

Нагъл плагиатор. Преписва от мен.Ваш: Висарионович

8

Факт!

преди 5 години

Браво Макроне дръж се до Велика Британия и САЩ.Французите никога не ще забравят билите се на тяхна страна африкански войници и в двете световни войни.и още нещо Елзассс и Лотарингия са френски!Точка!

7

По-далече от Азия

преди 5 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай.Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

6

казаХ

преди 5 години

Фалшив зоев на Макрон.Зове за мир а пълни Франция с мюсюлмани, а от там те плъзват по целия ЕС.Третата световна война вече се води на територията на Европа и пак тръгва от Германия и Франция.Бъдещето на България и на всички европейски народи които искат да се запазят като такива и да оцелеят е в Вишеградската четворка.Германия и Франция стават ислямски халифати,те предадоха християнска Европа на исляма.