33

Анонимен

преди 5 години

Проверявсйте си източниците. И не давайте недостоверна информация.https://google.co.uk/amp/s/standard.co.uk/news/london/rail-passenger-helped-fellow-commuter-give-birth-to-baby-boy-on-southeastern-train-despite-having-no-a3987541.html%3fampОтразено е и дори името на жената е споменато. Имате много хляб да изядете, докато достигнете професионализма на британските медии.

32

4a1a<3

преди 5 години

are nqkoi fortnite 550wins

31

Анонимен

преди 5 години

До 34 време е за Парчетата окъсня и резултата е на лице...

30

Велик

преди 5 години

Нека има още добри в света като таз. Запомнете Бог вижда но Бог мрази да се прекръстяш и да ходиш по църкви храмове и там ко си да палиш свещи и да целуваш иконата на неговия син Исус. Защото това е неуважение към него и Исус. И то там е пълно с демони и кой знае каква зараза ще хванеш целувайки иконата. Колко много са я целували и ти да я целуваш. Я не прави тези неща и бог ще те уважава стига да правиш добро като това добро като таз жена.

29

Така е

преди 5 години

"с ви не" беше думата !

28

Така е

преди 5 години

По-надменни, лицемерни, мазни и пияни *** от англичаните няма !

27

Анонимен

преди 5 години

Стига сте оплювали Англия и англичаните.Тяхно си право да избират в ЕС или без ЕС.Ние като влязохме в ЕС да не би обикновените руснаци да ни плюят?

26

Анонимен

преди 5 години

Такива са, зли расисти. Вероятно са писали че сама си е родила. Щом е помагал българин- новината в кофата. АЗ за това ги заминавам. Да им помагат местните расисти!

25

cky2kbg

преди 5 години

До АнонименОт фейсбук е друга медия копираха от профила на ..........

24

Анонимен

преди 5 години

Браво.Но,за доброто-"Направи добро и го хвърли в морето"/българска поговорка/,както казват.Нищожествата ,дребните души,не умеят да благодарят.

23

Сандо

преди 5 години

седя си аз пред една детска градина, излиза една майка и ме пита:- вие дете ли чакате- ааа, не неее - викам аз и се чеша по корема - от бира е!

22

до 11

преди 5 години

Точно това се чудя. Ония дори май не осъзнаха че им е спасил детето.

21

Анонимен

преди 5 години

Ама какво е било "англичанчето" ,черно или бяло?

20

Анонимен

преди 5 години

Тази статия прилича по-скоро на махленска клюка, отколкото на сериозна новина. Не мога да повярвам, че слагате това на "първа страница".

19

Грудю

преди 5 години

В интерес на истината чистите селтачкк ингилизки имат по най-много деца. Те използват системата. На второ място са сомалийците с по 4-5 деца. А в западните държави никой не помага защото ако помогнеш и заведеш или извикаш лекар, и онзи няма застраховка.! Ти като уж близък ще получиш сметката. Покрайности на Лондон ... ще рече северната част- изметта

18

Само питам

преди 5 години

Пакистанче е, нали? Да е живо и здраво, както и нашата сънародничка!

17

Анонимен

преди 5 години

Ех тези лоши английски медии, не правят евтини сензации! Каква лична драма е изживяла тази жена, просто не е за вярване.Да се засилиш да помагаш и да не ти дадат орден за храброст...Ужасно!

16

АзГ

преди 5 години

Абе кой ражда по влаковете, освен тези които имат вече по 5-6 деца. Няма да е някоя бяла англичанка. А познайте от кой етнос са те във Великобритания.

15

AfD Германия

преди 5 години

Е, виждате колко ни зачитат по света. Ако Мариана беше пакистанка (kato kmeta na London), мюсюлманка, еврейка - веднага медиите щяха да я похвалят. А кой знае...България. Навремето Роналд Рейган каза за София ( столицата на България), че не я познавал, защото с "Артистки не се занемавам отдавна".

14

Анонимен

преди 5 години

В Англия българите само ги плюят. Те си умират за колониалната си и3мет. Затова нека да се радваме на всеки взрив и убийство там, защото иначе ще ни обвинят в расизъм!