49

Варан

преди 5 години

Жерар Депардийо в женски дрехи.Оставка селянки и върнете бонусите,дадени ви от българския данъкоплатец!

48

КОМУНИСТКА, СЪР!

преди 5 години

Цецка, вашата майка!

47

СЪСЕЛЯНИ

преди 5 години

СЕЛЯНКАТА ГАБРИЕЛА КОЗАРЕВА ОТ СЕЛО МЪРМОРИ ГАБРОВСКО, ПРОБУТАНА ЗА ШЕФКА НА ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ОТ ПРОФ.-СТАНИСЛАВ СТАНИЛОВ ОТ АТАКА, КОЙТО И Е РОДНИНА И Е ОТ СЪЩОТО СЕЛО, Е ВЗЕЛА 20000 ЛЕВА БОНУС ЗА ТРЕТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ.

46

Handel

преди 5 години

Всъщност срива не е по вина на регистъра. Сами служещи в регистъра нямат нищо общо със системата за данни.

45

Тази горе

преди 5 години

1.Си струва да й закача портрета до Ботев и Левски, защото е умна и почтенна жена (+)2.Изобщо не струва дори и за нужника (-)

44

месара

преди 5 години

Мецка Мачева е каймакът на герб - нагло, тъпо, лъжливо

43

Грозабела!

преди 5 години

И душицата е като фейса и - алчна канцеларска мишка - да си ходи!

42

дреме ми

преди 5 години

Разбира се, че ще ги защити! Но защо после се чуди защо не я назначихме за прЦедент?

41

Свиня

преди 5 години

От кога се дават бонуси за това че дълго време не си си вършил работата а после е трябвало да работиш извънредно за да си забършеш акитата...които си засрал...в периода на безметежно прибиране на заплатката без да си даваш зор....това може да стане само там където се разпореждат с чужди праи *** тикви и тиквуни и тиквунки...

40

Анонимен

преди 5 години

Какво е това недоразумение на снимката? Да не би да беше майката на нацията?

39

Нешо

преди 5 години

Защо няма нищо за днешните протести ... Продължавате да лижете ....

38

мак

преди 5 години

Бонуси да дава частник, в държавните институции бонусите са крадене от нашите пари, вземане от едни за да се даде на агенции или д...тати, щото имат право да раздават и се възползват - железна логика на цц. Нищо, че е неморално.

37

Анонимен

преди 5 години

Баба Цеца пак се изказа неподготвена

36

Анонимен

преди 5 години

Спрете да им плащате данъци.Да видим тогава от къде ще си дават бонуси.

35

8883

преди 5 години

Ей, пътят на всяка стотинка от бюджета трябва да се огласява. заплати, бонуси, екстри, представителни, телефонни рзаговори и разходите за служебна кола - всичко да е качено на сайтовете на ведомствата. Конфиденциалност е допустима в частния сектор. От какво се срамуват толкова - нали всичко е законно?!? Покажете всичко!

34

Анонимен

преди 5 години

Във всяко ведомство,всяка година се раздават бонуси за милиони.Още от времето на Дянков тази порочна практика се въведе уж за стимулиране на служителите,щото видиъте ли,заплатите им не били достатъчни да си вършат добре работата и да не се корумпират.Ха,ха,ха!И 10 бона да им дават,пак ще се корумпират.Оправдания за пред тълпата,ония 80%....Вижте само какво безумно строителство върви в София.Видях как здрави тротоари с асфалт се къртят и се слагат плочки,които ще заподскачат още другия месец.Ужас

33

Мега

преди 5 години

ДАНС щяха да правят проверка кой е виновен. Направиха ли или КТБ-2?

32

Ludoto Lenche

преди 5 години

do 29 .Tova e kristalnata istina kolega ,obache Tsetseto I tezi kato neia ...Tsvetanoff,Borisoff vanshniat ni ministar ...ne mogat da se sprat da rabotiat " na polzu prdu " ..I neumorno ni ubejdava kak dajavata tsafnala ta varzala ! T a zatova te si "zaslujavat " bonusite I ako triabva shte se boriat za tiah s nokti I zabi !!! A naroda ...toi vinagi e nepriznatelen .

31

Анонимен

преди 5 години

Много нагла и противна! Да бвше дала бонуси и на,надзирателите в Софийски централен когато затворниците просто си излязоха през патадния вход

30

Joko

преди 5 години

Като погледна тази физиономия , направо ми се драйфа....