28

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е голям политик, Путин също е голям политик.САЩ и Русия си остават двете суперсили, заедно с Китай!!ЕС е трагедия..................нямам думи за зелките в Брюксел!!!

27

Евал на

преди 5 години

чичо Дончо - знае как да клати особено тия които него обичат - спомняте ли си как обясняваше как хваща за п****те тия които не го обичат и после как почват да го обичат много?

26

Анонимен

преди 5 години

Хич не ме интересува,важното е да вдигнат заплащането на хората в България,че останахме без население.

25

Обяснитор

преди 5 години

Петя, Петяаа, какво си ''работила'' по тази ''статия'' не знам, ама хич те няма, щом въобще си я избрала и харесала:):)Истината е една: Изтока вече ял попарата на забраната на словото, гоненията ако не си в "правата линия", ИнтернационализЪма, боя от ултра-левичарите, пренаписването на литературни шедьоври и история, овладяна журналистика ..та няма лесно пак да надене хомота. А Запада бе опазен до сега и няма същите имунни сили и опит. Но лека полека им се отварят очите. Фактите го доказват

24

Анонимен

преди 5 години

Само много ограничени хора могат да си мислят, че стъпките, които прави Тръмп са импулсивни.Той съвсем последователно защитава работните места и интересите на американците. Ся на 01.01.19 пак се дига минималната заплата. Ес е много хубаво нещо ако купува американско оръжие. Мерцедес и бмв кротко увеличават капацитета на заводите си в Щатите. Тръм не ще да внася. Иска да изнасяТрите големи американски форд, шевролет и крайслер заявиха че спират леките коли. Неизгодно е. А хората дето ги правят

23

Анонимен

преди 5 години

Ако намери *** да гохаресват ще ги командваи ограбва .

22

Анонимен

преди 5 години

Тръмп иска евросъюза да е слаби разединен . И с това всичко еказано - кой го обича и кой гомрази .

21

Анонимен

преди 5 години

Петя Славова си е свалила гащичкитеи харесвала американци .

20

t

преди 5 години

Тръмп е харесван от всички с изключение на:- юдо-масоните глобалисти и толерастите- цветнокожите- хомосексуалистите- имигрантитевсички нормални хора и от Изтока и от Запада харесват Тръмп !

19

Държавна Сигурност

преди 5 години

До VПървото посещение на Тръмп в Европа беше в Полша. Полша изпълнява нарежданията на Тръмп. Полша е троянския кон на Тръмп срещу ЕС. Националистите в Полша не горят знаме с лика на Путин. Те горят знамето на ЕС! Защо? Тръмп-Путин-Качински имат общи интереси. Путин иска Русия да си върне влиянието в И. Европа. Тръмп пък вижда икономически конкурент в ЕС. А Качински смята, че евроинснитуциите представляват заплаха за властта му и за Полша. Европа вероятно ще се разпадне до 5 години.

18

V

преди 5 години

А В ПОЛША НАЦИОНАЛИСТИТЕ ГОРЕЛИ ЗНАМЕТО НА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ.ЗАЩО НАЩЕ НАЦИОНАЛИСТИ ИСКАТ ДА СТАВАТ ЕВРОДУПИТАТИ ??? ето ви едно актуално питане ??? Само питам де .Не че се съмнявам у тях :))) С такива националисти КВО ОСТАВА ЗА ДРУГИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ???

17

Народна Просвета

преди 5 години

До Държавна сигурносточаквам от тебе да спреш да го биеш от масата, читалище. земи некво захарче преди пак да си почнал с НАРОДЕЍ!!!

16

ТHE Патриот

преди 5 години

Дойче пропаганделе е фейк нюз :)

15

Държавна сигурност

преди 5 години

Доналд Тръмп иска да разпадне ЕС. Доналд Тръмп отиде в Англия преди референдума и каза: трябва да излезете от ЕС! Доналд Тръмп намекна нещо подобно и на Макрон. Доналд Тръмп отиде в Полша и подкрепи националистите там. Администрацията на Тръмп и Путин са се разбрали помежду си да работят срещу ЕС. Факт! Очаквам до 5 години Обединена Европа да престане дасъществува. Целта на Русия е да си върне влиянието в И. Европа. Тръмп вижда конкурент в ЕС, Тръмп мрази ЕС.

14

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

откак тръмп тегли руйна майна на зеления чорап, статиите "тръмп наш" резко изригнаха. или може би руснаците са се сетили, че ядрените ракети от инджирлик не ги евакуираха от ислямисти, а де факто ги предислоцираха на румънската граница... малко стана като вица с къци, ама те славяните никога не са били кой знае колко хитри.

13

Тръмп е за малко

преди 5 години

Тръмп е за малко, Европейският съюз е вечен.

12

Анонимен

преди 5 години

"Нека припомним и изказването на полския лидер Ярослав Качински, който беше определил мигрантите като приносители на "*** и eдноклeтъчни"."Чак и аз се възмутих от това изказване. Те не са преносители на *** и eднoклeтъчни, а СА *** и едноклетъчни. Преносителите са Брюксел и Меркел.

11

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е третият истински президент на САЩ! След Линкълн и Кенеди.Естествено че няма да го харесвате.Той е прям до грубост.И казва че който не работи не трябва да яде.Е как ще го харесате?

10

Стабилни по Боко

преди 5 години

А България е токова стабилна че всички стачкуват стабилно!хохохох

9

Анонимен

преди 5 години

Еми нормално.Джендърите не обичат Доналд Тръмп.И още нещо.Под "Запад" само гетата на Франция и Германия ли имат в предвид?Или може би Мексико.